Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Mutlu Topçu, takım olarak iyi oynadıklarını belirterek, taraftar desteğiyle birlikte Beşiktaş'ı yenebilecek güçte olduklarını söyledi - Futbol Haberleri

        Beşiktaş maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde akşam antrenmanıyla sürdüren Gaziantepsporlu futbolcuların moralli oldukları gözlendi. Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan teknik direktör Topçu, "Şöyle söylemek istiyorum. İlk hafta biliyorsunuz 10 kişi kalınca maçtan sonra çok iyi mücadele ettiğimizi söylemiştik. Nitekim Bursaspor maçında da aynı şekilde çok iyi mücadele ettik. Çok önemli bir takımdan, çok önemli bir deplasmandan 3 puanla döndük. Bursaspor'un ne denli güçlü olduğunu ilerleyen haftalarda göreceksiniz. Şu anda tam hazır olmayabilirler ama çok güçlü bir takım. Dolayısıyla bizim özgüven anlamında bu maçtan 3 puan almamız çok önemliydi. Gelinen noktada herkes daha özgüvenli. Beşiktaş maçına hazırlanıyoruz" dedi.

        "İKİ HAFTADIR NOSTALJİ YAŞIYORUM"

        Eski takımı Bursaspor'a karşı takımının başında olan Topçu, Beşiktaş maçıyla birlikte iki hafta üst üste nostalji yaşadığını belirtti. Beşiktaş'ta da uzun dönemler oynadığını ifade eden Topçu, "Nostalji olmasına rağmen biz hep aynı şeyleri söylüyoruz. Önemli yıllarım geçmesine rağmen şu anda rakibimiz. Dolayısıyla bir daha da güçlenerek yola devam etmek istiyoruz. Beşiktaş'tan alacağımız 3 puan bizi daha da güçlendirecektir. Beşiktaş çok iyi bir takım. Bursaspor gibi çok önemli oyunculara sahip. Ofansif anlamda çok etkili bir takım. Tabi ofansif anlamda etkili olmanın bir de dezavantajı var. biz açıkçası Beşiktaş'ın bu dezavantajlarından yararlanmak istiyoruz. Biz de ona göre planlarımızı yaptık. İnşallah Cuma günü galip gelen taraf biz oluruz" şeklinde konuştu.

        "SIRADAN OYUNCULARI ARAMIZA KATMAYACAĞIZ"

        Yeni oyuncular almak istediklerini söyleyen Topçu, "Takımlarda transfer hiçbir zaman bitmez. Biz takımıza katkı sağlayacak, bizi daha yukarılara götürecek her türlü transferlere açığız ama kolay olmuyor. Bunlar tabi kulübün maddi imkanlarıyla da alakalı, yerinde bulunan kadronun kalitesiyle de alakalı ama biz yine iki oyuncuyla alakalı hala görüşmelerimiz devam ediyor. Olursa mutlu oluruz olmazsa da bu kaliteli takımla yola devam ederiz. Bize ofansif anlamda katkı sağlayacak bir de defansif anlamda katkı sağlayacak iki tane oyuncuyla halen görüşüyoruz ama bir de şunu söylemek istiyorum; bize katkı sağlayacak oyunculara ihtiyacımız var. Açıkçası sıradan oyuncuları aramıza katmayacağız" ifadelerini kullandı.

        "TARAFTARI ARKAMIZDA GÖRÜRSEK BEŞİKTAŞ'I YENERİZ"

        Taraftarın maçlara ilgisizliğine de değinen Topçu, "Büyük takım yenmek istiyorsak taraftarlara çok ihtiyacımız var. Futbol taraftarla bir bütündür. Dolayısıyla onları aramızda görmek gücümüze güç katacaktır. Tabi ki taraftarımızı maça bekliyoruz. Bu Passolig olayına çok değinmek istemiyorum. Gündemimizde 2 senedir var. Dolayısıyla gelen seyircilerimizden mutluyuz ama gelmeyenleri de aramıza bekliyoruz. Onlar gelirse, arkamızda o gücü görürsek Beşiktaş'ı yeneriz" dedi.

        "HİÇBİR OYUNCUYA ÖZEL ÖNLEM ALMAYACAĞIZ"

        Beşiktaş'ta herhangi bir futbolcu için önlem alıp almayacakları sorusunu yanıtlayan Mutlu Topçu, "Benim felsefemde şu ya da bu oyuncuya önlem alayım diye bir kural yok. Biz takım olarak oynayabilirsek, bir vücut olarak beraber hareket edebilirsek, önemli olan o" şeklinde açıklamada bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ