Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İtalya Milan'a dönen Mario Balotelli, yeni takımıyla sözleşme imzalarken kontratında birçok ilginç maddeyle karşılaştı - Futbol Haberleri

        Geçtiğimiz sezon transfer olduğu Liverpool'da beklentileri karşılayamayan Mario Balotelli eski takımı Milan'a geri döndü. Ancak İtalyan kulübü hızlı yaşamı ve saha dışındaki tavırlarıyla adından fazlasıyla söz ettiren İtalyan futbolcu için eşine az rastlanır türde bir kontrat hazırladı.

        İtalyan La Gazzetta Dello Sport'a göre; Milan, Balotelli'ye sosyal medya hesaplarında yazacağı mesajlar hakkında uyarılarda bulundu. Bu platformda yazacağı mesajların dikkatle takip edileceğini Balotelli'ye ileten Milan, İtalyan futbolcunun kulübün imajına gölge düşürecek hiçbir harekete imza atmaması yönünde de telkinde bulundu.

        Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Milan ayrıca Balotelli'den saçlarını ölçüsüz bir biçimde kestirmemesini, aşırı ilgi çekici kıyafetlerle dolaşmamasını, gece kulüplerinde gezmemesini, sigara içmemesini ve antrenmanlara zamanında katılım göstermesini istedi. Gazetenin haberine göre; Milan Balotelli'den alkol kullanımı konusunda da ölçülü davranmasını talep etti.

        Daha önce evinin tuvaletinde havai fişek patlatan bir akaryatkıt istasyonunda tanımadığı kişlilerin yakıt paralarını ödeyen Balotelli, Manchester City'de oynadığı dönemde kendi odasının penceresinden altyapı oyuncularına dart oku fırlatmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ