Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın orta saha transferinde adayları Chelsea'den Obi Mikel ve Genoa'dan Kucka... Real Madrid'li Casemiro ise Kartal'a önerildi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ta transferde yeni haber Juraj Kucka ve Obi Mikel'den mi gelecek?

        Siyah beyazlı yönetim, Chelsea forması giyen John Obi Mikel ve Genoa'dan Juraj Kucka için görüşmelere başladı.

        Lucas Leiva transferinde Liverpool menajeri Brendan Rodgers engeline takılan Beşiktaş, arayışlarına devam ediyor. Yönetim, Chelsea'nin Nijeryalı oyuncusu Obi Mikel'i kiralamak için görüşmelere başladı. İngiliz ekibi ile masaya oturan siyah beyazlılar, 28 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralayarak, kadrosuna katmak istiyor.

        Beşiktaş'ın diğer adayı ise Genoa'nın Slovak oyuncusu Juraj Kucka. İtalyan ekibi ile de temasta olan yönetim, 28 yaşındaki oyuncu için bonservis bedeli konusunda pazarlığa başladı. Genoa, Kucka için 3.5 milyon Euro isterken, yönetim en fazla 2 milyon Euro vermeyi istiyor.

        Siyah beyazlı yönetim, iki gün içinde kesin kararını vererek, Obi Mikel veya Kucka'yı kadrosuna katmayı planlıyor. (NTVSpor)

        CASEMIRO SÜRPRİZİ

        Bu arada Milliyet'in haberine göre; Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Brezilyalı ön libero Casemiro ise sürpriz şekilde Beşiktaş'a önerildi. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki yetenekli futbolcunun mali şartlarını masaya yatırdı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen yöneticilerin, ekonomik koşulların da uyması halinde Casemiro’yu kiralık olarak kadroya katacağı belirlendi.

        Başkan Fikret Orman’ın ise ön libero konusunda yetki verdiği yöneticilere, “Alabiliyorsak en iyisini alalım. Ancak sırf bir ön libero alacağız diye sıradan bir ismi transfer etmeyin” mesajını ilettiği ortaya çıktı.

        40 RESMİ MAÇA ÇIKTI

        Real Madrid’in 2013’te Sao Paulo’dan 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Casemiro 2013-14 sezonunda İspanyol ekibinde 12 maçta forma giydi. Brezilyalı futbolcu geçen sezon kiralık gittiği Porto’da ise 40 resmi maça çıktı ve 4 gol attı. Casemiro, Real Madrid’in geçen hafta Sporting Gijon’la golsüz berabere kaldığı lig maçının kadrosunda yer aldı ancak 90 dakika yedek bekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ