Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Mersin’i 3 asistle dağıtan Oğuzhan Özyakup, Antep'te 90’dan örümcek ağlarını temizleyerek farklı zaferde başrol oynadı - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Trabzonspor’a kendi evinde yenilen ve Gaziantep karşısında puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş, Kamil Ocak’taki maça sancılı girmişti.

        İlk yarı boyunca tempo yapmaya çalışsa da kaleyi bulan tek bir şut bulabilen Kartal, ikinci yarı başında Cenk Tosun’u sahaya sürerek çift santfora döndü. Ancak Gaziantep savunmasını aşmak kolay olmuyordu. Ne Mario Gomez ne de Cenk Tosun ‘hedeflenen’ pozisyonları bulamazken sahneye Oğuzhan çıktı.

        ‘BANA BIRAK’ DEDİ

        75. dakikada Beşiktaş’ın kazandığı serbest atışta topun başına Gökhan Töre geçti. Gurbetçi yıldızın vuruşunda barajdaki Abdulkadir Kayalı’nın eliyle topa hamle yapması, serbest vuruşu bu kez 18 çizgisine taşıdı. O anda Gökhan’ın yanına giden Oğuzhan, “Bana bırak” dercesine bir hareket yaptı.

        Ozzie topu aldı, sağ ayağının içiyle muhteşem bir vuruş yaptı, Karcemarskas’ı çaresiz bıraktı. Bu golle rahatlayan Kartal, Kamil Ocak’tan 3 puanla ayrılmayı başardı.

        TOLGA ‘TÜYO’ VERDI

        Oğuzhan Özyakup’un perdeyi açan golü öncesinde ilginç bir ayrıntı dikkat çekti. Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin, Ersan Gülüm’ü yanına çağırarak Oğuzhan’a bir bilgi aktarılmasını istedi. Ersan, Tolga’nın mesajını Oğuzhan’a iletirken ardından gelen gol, “Tolga tüyo verdi” iddialarını ortaya çıkardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ