Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, orta saha transferi için Ozan, Gökhan, Leiva, Lawal, Obi Mikel, Kucka görüşmelerinden 'müjde' çıkaramayınca "Oğuzhan-Necip ile devam' dedi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlığında orta alana takviye yapmak Beşiktaş için ciddi bir ihtiyaç haline gelmişti. Hatta başkan Fikret Orman, “Fedekarlık yapacağız. Orta alana bir, belki de iki oyuncu alacağız” ifadelerini kullanmıştı.

        Bu sözlerin ardından arayışlar başladı. Ancak Beşiktaş kime elini atsa, son dakikada bir pürüzle karşı karşıya kaldı. Teklif götürdüğü 6 oyuncu konusunda da sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar, bu gelişme üzerine ‘frene’ bastı.

        "4 SEÇENEK VAR"

        Dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları, uzun süren çalışmalarla ilgili bilgi verirken, “Hocamızla konuştuk. Orta alanda alternatiflerimiz var. Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Serdar Kurtumuş ve Atiba Hutchinson gibi önemli seçeneklere sahibiz. Ayrıca Veli de 2 ay sonra aramıza dönecek. Bu şekilde sezona devam edebiliriz. Düşüncemiz bir stoper ve bir kaleci alıp transferi kapatmak” ifadelerini kullandı.

        SKIBBE: LAWAL'I İSTEDİLER AMA!

        Eskişehirspor Teknik Direktör Michael Skibbe, Beşiktaş’la adı geçen Lawal hakkında konuştu. Alman çalıştırıcı, “Beşiktaş Lawal’a ilgi duyuyor. Ama Beşiktaş’ın önerdiği rakama bizim Lawal’ı vermemiz mümkün değil. Lawal’ın bizde kalmasını dilerim, çünkü iyi bir orta saha oyuncusu. O da kendini Eskişehir’de mutlu hissediyor. Ama şu da bir gerçek İstanbul kulüpleri ekonomik olarak bizden daha iyi” yorumunu yaptı.

        KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ!

        OZAN TUFAN: Beşiktaş’ın listesindeki ilk isimdi. Transferde de son aşamaya gelindi. 7 milyon Euro ödemeyi kabul eden Kartal, Ozan’a imza attırmayı beklerken Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile Şenol Güneş arasındaki atışma, milli yıldızı bir anda Fenerbahçeli yaptı!

        GÖKHAN İNLER: Ozan Tufan’ın ardından gözler ona çevrildi. Napoli’den ayrılan ve ilk olarak Schalke ile anlaştığı belirtilen İsviçreli orta saha Alman ekibinin son anda kapısından döndü. Ancak Kartal bu fırsatı değerlendiremedi, Gökhan İnler Leicester City ile İngiltere’ye adım attı.

        LUCAS LEİVA: Beşiktaş’a en çok yaklaşan isimdi. Londra’da dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları ile imza atmak için buluştu. Ancak o noktada Liverpool Menajeri Brendan Rodgers’in “Onu asla bırakmam” restiyle işler karıştı. Brezilyalı ön libero, Liverpool’da kaldı.

        RAHEEM LAWAL: Eskişehirspor’un başarılı orta sahası için de temaslar sonuç vermedi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önce “Ömer Şişmanoğlu+1.5 milyon Euro”, ardından 2 milyon Euro önerisini sundu. 4 milyon Euro’dan kapı açan Es-Es, 3’ten aşağı inmedi, görüşme tıkandı.

        JOHN OBİ MİKEL: Leiva’daki pürüz sonrası dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları bir başka Londra ekibi olan Chelsea’ye yöneldi. Hedef Obi Mikel’di. Ancak Nijeryalı yıldızın dışında Chelsea kulübü de tecrübeli ön liberoyu bırakmama kararı alınca transfer suya düştü.

        JURAC KUCKA: Beşiktaş’ın son dakika harekatıydı. Siyah- Beyazlılar, Genoa kulübüyle 2 milyon Euroluk bir bonservis karşılığında anlaşma noktasına geldi. Ancak son dakikada devreye Milan girdi. İtalyan devi 3 milyon Euro’luk teklifle öne geçti, Kucka’yı kadrosuna kattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ