Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Liverpool 0-3 West Ham United - Futbol Haberleri

        Premier Lig'in dördüncü haftasında Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, İngiliz Devi Liverpool'u deplasmanda, Anfield Road'da 3-0'lık skorla flaş bir biçimde mağlup etti. West Ham United'ın gollerini 3. dakikada Manuel Lanzini, 29'da Mark Noble ve 90+2'de Diafra Sakho kaydetti. Maçın 52. dakikasında ev sahibinden Couthinho, 79'da ise West Ham'dan Mark Noble kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

        Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın başında Liverpool'u saf dışı Bilic, bu kez Londra ekibiyle Liverpool'u mağlup etti. Böylece 4 hafta sonunda 2 galibiyet 2 de mağlubiyeti bulunan West Ham United, aldığı galibiyetleri ligin en önemli takımlarından Arsenal ve Liverpool karşısında elde etti.

        CHELSEA DİBE VURUYOR

        Premier Lig'in en önemli ekiplerinden son şampiyon Chelsea, ligdeki kötü gidişatına bir türlü son veremiyor. İlk iki haftaki puan kıtlığını geçtiğimiz hafta zor da olsa deplasmanda 3-2 kazanarak sona erdiren Maviler, bu hafta da Stamford Bride'de Crystal Palace'a 2-1 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü. Maçın gollerini ise deplasman ekibi Crystal Palace'da 65. dakikada Bakary Soko ve 81'de Joel Ward kaydederken, Chelsea'nin tek golünü yeni transfer Radamel Falcao 79.dakikada kaydetti.

        Premier Lig'de günün diğer sonuçları şu şekilde;

        Stoke City 0-1 Wes Bromwich Albion

        Aston Villa 2-2 Sunderland

        Bournemouth 1-1 Leicester City

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ