Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Mesut Bakkal: "Çok hatalı goller yiyoruz" - Futbol Haberleri

        Bakkal, Spor Toto Süper Lig'de, sahalarında Kayserispor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Hakikaten bir anlam veremiyorum. Çok hatalı goller yiyoruz. Bir yerde bir nasip kapalı, bir yerde bir şey var" ifadelerini kullandı.

        Kariyerinde en kötü başlayan yılın, bu sezon olduğunu belirten Bakkal, "Top oynama yüzdemiz son 2 maçtır fazla, buna rağmen sonucu getiremiyoruz. Akhisar Belediyespor maçında olduğu gibi hiçbir oyuncumuzu suçlamadım, suçlamak da istemiyorum. Bir geri pastan gol yiyoruz, sonra anlam veremediğimiz bir gol daha geliyor" diye konuştu.

        ''ALINAN 3 PUAN ALTIN DEĞERİNDE''

        Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise ilk 45 dakikada dengeli bir oyun oynandığını kaydederek, Nakoulma ve Welliton'un koşularına önlem almaya çalıştıklarını anlattı.

        Topla oynadıkları anlarda hızlı hücum için çalıştıklarını, zaman zaman da bunu başardıklarını vurgulayan Kafkas, "Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Mersin İdman Yurdu, geçen sezonun flaş takımlarından biriydi. Aynı özelliklerini devam ettiriyorlar. Alınan 3 puan altın değerinde, çok mutluyuz" dedi.

        Kafkas, maçın kırılma anının Oktay Delibalta'nın hatalı geri pası olduğunu sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ