Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera: "Alban Meha çok güzel gol attı" - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Sezona iyi başlayamayan Fernando Muslera, Sivas’ta Aatif’tan, geçen hafta Osmanlı önünde Torje’den kötü goller yemişti. Torje’nin şutunda sağına hamle yapmakta biraz geç kalan Muslera dün yine sağına gelen topla vuruldu! Alban Meha’nın 37’deki müthiş frikiğinde Muslera topa uzandı ancak yetişemedi. Meha, 60’ta bir kez daha kaleyi denedi. Muslera bu kez soluna gelen topu harika çıkardı. Konyaspor’un yıldızının 3. füzesinde top üst direkten döndü.

        ‘BAZEN HATALAR OLUYOR’

        Maç öncesi taraftarların “moral” desteği verdiği Muslera, karşılaşma sonrası Meha’yı tebrik etti. Muslera, “Çok etkili bir oyuncu. Çok da güzel bir gol attı. Geçen hafta hatam vardı ama içim rahat. Elimden geldiğinde maksimum destek vermeye çalışıyorum. Herkes yardım ediyor” diye konuştu. Rakip formasına benzerliği nedeniyle yeşil kazağıyla boy gösteremeyen Muslera, “Bu forma, Süper Kupa maçında uğurlu gelmişti. Renklere inancım var” dedi.

        MEHA'YA BONSERVİS ÖDENMEDİ

        Süper Lig’de üç maçta 1 gol, 2 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Torku Konya’nın Arnavut futbolcusu Alban Meha, sezon başında bonservis bedeli ödenmeden YeşilBeyazlılar’a katıldı. Bundesliga’da geçtiğimiz sezon küme düşen Paderborn ekibinde forma giyen Arnavut yıldız, 18 maçta 3 gol kaydetmişti.. Konya, bu sezonki 3 golünü de duran toptan buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ