Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Kulüplerden 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajları! - Galatasaray Haberleri

        İnternet sitelerinden yayımlanan mesajlarda takımlar şu mesajları verdi:

        GALATASARAY: Bir ulusun birlik ve beraberlik ruhunu tüm dünyaya gösterdiği, milli mücadele sürecinin en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 93. yılını kutluyoruz.

        Bu büyük zaferin 93. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

        FENERBAHÇE: 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyor; bize bağımsızlığımızı armağan eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

        BEŞİKTAŞ:

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan 30 Ağustos Mesajı

        Şanlı tarihimizin dönüm noktalarından olan, 30 Ağustos Zaferi'nin 93. yıldönümünü kutladığımız bugün, milletimiz için gurur ve iftihar günüdür.

        İstiklal mücadelemizin sonucunda aziz vatan topraklarımızın düşman işgalinden kurtuluşu anlamına gelen 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin dönüm noktalarındandır.

        Birlik - beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla zafere ulaşan milletimizin inanç ve kararlılığını anlatan 30 Ağustos Zaferi vesilesiyle; En Büyük Beşiktaşlı Ulu Önder Atatürk'ün izinde olduğumuzu bir kez daha tekrarlarken, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.

        BURSASPOR:

        30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun

        Milletimizin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Taarruz Zaferi’nin 93. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anar, milletimizin Zafer Bayramını içtenlikle kutlarız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ