Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Babel'in tweeti ortalığı karıştırdı - Futbol Haberleri

        Ryan Babel, Twitter'dan kendisini eleştiren kadın bir Liverpool taraftarına tacizvari ifadeler kullandı.

        28 yaşındaki yıldız, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'in takıma defansif bir futbol oynattığını haberleştiren bir gazetenin linkini paylaşarak ''Hmm'' şeklinde tweet attı. Sonrasında bu tweete cevap veren bir kadın Liverpool taraftarı Rafael Benitez'i Ryan Babel ile kıyaslayarakl ''Neden ondan bu kadar nefret ediyorsun? Sen Twitter'dan takipçilerine Whatsapp'ta eklemeleri için yavarırken o Real Madrid'i çalıştırıyor'' ifadelerini kullandı.

        Medyanın hedefi oldu

        Bunun üzerine bu tweete cevap veren Hollandalı yıldız futbolcu, ''Bence futbol konuşmayı bırakıp, göğüslerini büyütmeye konsantre olmalısın. Sen bir kızsın ve çizgini aşma. Erkek kardeşin ya da erkek arkadaşın bu yorumu yaparsa o zaman tartışabiliriz.'' yorumunu yaptı. Twitter'da yaşanan bu konuşma sosyal medyada olay yarattı. İngiliz medyası, bu konuşmayı ''cinsiyetçilik'' olarak değerlendirdi ve ünlü futbolcuyu ağır bir şekilde eleştirdi.

        İlk icraatı bu değil!

        Ryan Babel, Liverpool'da oynadığı dönemde hocası Benitez'in oyun felsefesini ve tercihlerini eleştiren ifadeler kullanmış; bu ifadeler İngiliz medyasında sıkça gündeme gelmişti. 28 yaşındaki futbolcu, yaz başında Real Madrid ile anlaşan teknik adam için, ''Benitez Real'e mi?, O Ronaldo'yu iyi bir savunmacı yapacaktır'' şeklinde bir tweet daha atmıştı.

        Ryan Babel tepki toplayan tweet'i ise henüz silmiş değil:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ