Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Victor Valdes Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet edece - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Beşiktaş’ın başı dertten kurtulmuyor! Daha önce imza attırdığı, ancak transfer etmediği Sven Göran Eriksson’a tazminat ödemek durumunda kalan Siyah-Beyazlılar bu kez de ‘almadığı oyuncu’ kriziyle karşı karşı kaldı.

        Uzun süre Beşiktaş’ın gündeminde olan, ancak transferi Şenol Güneş engeline takılan kaleci Victor Valdes, Kartal’ı FIFA’ya şikayet etme kararı aldı.

        Manchester United’dan Beşiktaş’a gitmek üzere bonservisini aldığını belirten kaleci, menajerliğini yapan eski ünlü futbolcu Deco’ya FIFA’ya yapılacak başvuru için yetki verdi.

        MAİLLERİ DELİL GÖSTERECEK

        Valdes’in Beşiktaş kulübü tarafından kendisine gönderilen mailleri delil olarak göstereceği ve “Benden bonservisimi almamı istediler. Gidip kulübümde konuştum ve bonservisimi aldım. 3 yıllık anlaşma sağladık. Neredeyse Türkiye’ye gelmek için bineceğim uçağın kapısından geri döndüm. Böyle olacağını bilsem Manchester’da kalırdım. Beni oyaladılar ve rencide ettiler. Belki ortada imzalanmış bir sözleşme yok. Ancak bu konuda her türlü şikayette bulunacağım” dediği öğrenildi.

        İspanyol basınında da konuyla ilgili yer alan haberde Valdes’in Beşiktaş’ı “Ciddiyetten uzak bir kulüp” olarak nitelediği vurgulandı. Kartal’da yönetimin sıcak baktığı Victor Valdes’in transferi, teknik direktör Şenol Güneş’in “Devre arasına kadar böyle devam edelim” sözleri üzerine rafa kaldırılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ