Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Tsubasa Nani! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’de Robin van Persie’den sonra bir diğer yıldız isim Luis Nani de Antalyaspor karşısında sahneye çıktı ve takımına 3 puanı getirdi. Önce Van Persie’nin asistine şık bir kafa vuruşu yapan Portekizli yıldız ardından maçın son saniyesinde attığı nefis frikikle takımına çok önemli bir galibiyet kazandırdı.

        Tecrübeli oyuncunun attığı ilk golde yaptığı kafa vuruşu ise bir dönemlerin efsane çizgi film karakteri Tsubasa’yı akıllara getirdi. Tıpkı o çizgi filmde olduğu gibi kafası ve ayakları arasında 45 derecelik bir açı oluşturan Nani’nin Tsubasa ile olan bu benzerliği sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

        ‘BENİM İÇİN İNANILMAZDI’

        Bu arada Antalya maçı sonrasında soruları yanıtlayan Luis Nani, “Gerçekten çok güzel bir akşamdı. Takıma galibiyeti getiren golü atmam benim için inanılmazdı. Çok büyük mutluluk yaşadım” ifadelerini kullandı. Kendisine herkesin onu konuştuğunu ve Van Gaal’e selam gönderdiğini hatırlattığımız Nani, kendisini Manchester United’da düşünmeyen Hollandalı teknik adamla ilgili bu sözleri duyunca kahkahalar attı.

        TSUBASA KİMDİR?

        1981’de Yoichi Takahashi tarafından yaratılmış bir manga serisidir. Öykü Japon genç takımının yıldız oyuncusu Tsubasa Oozora’nın yaşadıklarını anlatmaktadır. Türkiye’de

        “Küçük Golcü” olarak da yayınlanmıştır.

        TARAFTARA SÖZ VERDİ YAPTI!

        Antalyaspor’a attığı iki golle takımına zaferi getiren Luis Nani’nin maça ciddi anlamda konsantre olduğu ve atacağı gollerin sözünü maç öncesinde verdiği ortaya çıktı. Emre Şahin isimli bir taraftarın, “Günaydın Luis. Bugün maç günü. Lütfen diğer maçlara oranla bir sürü şut çekmeyi dene. Bu akşam gol atacağına inanıyorum ve sakın vazgeçme” mesajına önce teşekkür eden Nani, ardından da “Gol atacağım” diyerek maç sabahı atacağı gollerin sözünü verdiği ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ