Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı Sezer Öztürk'ün sosyal medyada dolaşan son görüntüsü herkesi şaşırttı - Beşiktaş Haberleri

        Hayat böyle... İşler her zaman istenildiği gibi gitmiyor! Çıkışlar kadar, inişler de var... Ancak bazı düşüşler insanı hayretler içinde bırakıyor. Tıpkı Sezer Öztürk’ünki gibi! Almanya’da Leverkusen’in altyapısından yetişen, Nürnberg forması giydikten sonra Manisaspor ile Türkiye’ye “Merhaba” diyen Sezer, buradan asıl çıkışı yapacağı Eskişehirspor’un yolunu tutmuştu. 3 Temmuz süreci öncesi Fenerbahçe’ye transfer oldu, gözaltındaki sıkıntılı günlerin ardından takıma katıldı. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Sarı-Lacivertli ekipte formaya hasret kaldı, kendisinden kulüp bulması istendi. Tam da bu noktada Beşiktaş devreye girdi. 2013’te 1.5 milyon Euro karşılığında Kartal’ın yolunu tuttu.

        ‘YOK ARTIK’ DEDİRTTİ

        Ancak değişen bir şey olmadı. Siyah-Beyazlı ekipte de teknik direktör Slaven Bilic’in gözüne girmeyi başaramadı. Önce Başakşehir’e, ardından Eskişehir’e kiralandı ama artık eski Sezer yoktu ortada. Sezon başında kendisine kulüp bulması istendi. Ancak Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncu kulüp bulamadı. Sezer’in ‘Yok artık’ dedirten hali ise dün ortaya çıktı. Boksa olan ilgisi daha önce de bilinen ve kendisini amatör boksa veren oyuncunun kilolu hali görenleri hayretler içinde bıraktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ