Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım'dan TFF'ye 'Padişahlık' benzetmesi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR ÖZEL HABER / Meriç MÜLDÜR

        Başkan Aziz Yıldırım, TFF’ye sert çıktı... Antalyaspor maçı sonrasında basın mensuplarına, “Böyle maç yönetilmez. En sonunda bir gün tepem atacak, sinirleneceğim, sahaya inip bir hakeme iki tane tokat atacağım o olacak. Sonra da takımı sahadan çekip hakeme ‘Alın şimdi kendi aranızda oynayın’ diyeceğim” şeklinde açıklama yaptığı iddialarının bazı gazetelerde yer alması üzerine Başkan Yıldırım, Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Bu gelişme üzerine TFF’ye zehir zemberek bir yazı gönderen Yıldırım, “Sizin yaptığınız ancak padişahlıkta olur. Demokrasilerde bu işler böyle yürümez. Demokraside herkesin konuşma özgürlüğü vardır. Kaldı ki ben bu sözleri sarf etmedim” dedi.

        ‘DEDİKODULARLA SEVK YAPILMAZ’

        Yazısının son bölümünde de Başkan Aziz Yıldırım sert ifadelerde bulundu: Dedikodularla sevk yapılmaz. Herkesin her söylediğiyle insanlar kurullara sevk edilmez. Kaldı ki sohbet ortamında bazı sözler sarf edilmiş olsa bile resmi bir açıklama değildir. Ne benim ağzımdan ne de kulüp tarafından yapılmamışsa, insanlar benim ağzımdan ‘Aziz Yıldırım şöyle söyledi, böyle söyledi’ tarzı laflar sarf ederse ne yapacaksınız? Diyelim ki birileri benim adımı kullanarak bazı yerlere, bazı insanlara, kişilere makamlara hakaret etti. Ceza mı vereceksin? Disiplin Kurulu’na mı göndereceksiniz? Böyle şey olmaz. Olsa da ancak padişahlıklarda olur.

        YILDIRIM - ATAMAN POLEMİĞİNDE SON NOKTA

        Başkan Aziz Yıldırım ile Ergin Ataman arasındaki gerilim, Ataman’ın geri adım atmasıyla birlikte şimdilik kapanmış görünüyor...

        Ergin Ataman kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Başkan Aziz Yıldırım hakkında dava açmıştı.

        Başkan Yıldırım HABERTÜRK televizyonunda katıldığı canlı yayında bu durumu anlatırken, “17 Eylül’de mahkeme var. Her şeyi onun yüzüne söyleyeceğim. Davayı geri çekmezse Fenerbahçeli basketbolcuları milli takımdan geri çekeceğim” demişti.

        Ancak Ataman’ın davasını geri çektiği ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım bu durumla ilgili olarak HABERTÜRK’e yaptığı açıklamada, “Ergin Ataman o davayı geri çekmeseydi bugün Fenerbahçe’li oyuncular milli takım kampında olmayacaktı” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ