Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Berbatov krallar gibi karşılandı! - Futbol Haberleri

        Adı sık sık ülkemiz takımlarının transfer listesinde de olduğu öne sürülen Dimitar Berbatov geçen sezon Yunanistan Ligi'ni üçüncü sırada tamamlayan Paok ile anlaşırken, Selanik'e gelişi büyük yankı uyandırdı. Paok, Fransa'nın Monaco takımının serbest bıraktığı 34 yaşındaki oyuncuyu basına tanıtırken, törene yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Kulüp tarihinin en flaş transferlerinden olan ve yeni kulübüyle 2 yıllık anlaşmaya varan Berbatov'un Toumba Stadı'na gelişinde büyük sevgi gösterileri yapıldı.

        Törene yeni sezonda giyeceği 10 numaralı formayla katılan Berbarov taraftarlara seslenirken, "İnanılmaz karşılama için teşekkür ediyorum. Bunu beklemiyordum. Ben sadece futbol oynayan bir kişiyim" ifadelerini kullandı. Babasının Yunanistan sınırına sadece 15 kilometre uzakta doğduğunu kaydeden Berbatov, "Bundan dolayı kardeş gibiyiz ve kardeşler her zaman olduğu gibi birbirleri için savaşır ben de sizin için savaşacağım" dedi.

        PAOK ile primler dahil yıllık 1.6 milyon Euro'luk sözleşme imzalayan ve Yunanistan'ın en çok kazanan oyuncusu olan Berbatov, 2014'te Fulam'dan Monaco'ya transfer oldu ve Fransız ekibinin geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasına katkı yaptı.

        Bulgaristan Milli Takımı tarihinin en golcü ismi olan Manchester United ve Tottenham'ın eski oyuncusu Berbatov, geçen sezon Monaco formasıyla 37 maça çıkmış ve 9 gol atmıştı. Monaco sezonu 3. sırada tamamlamıştı.

        (Ntvspor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ