Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Avrupa Cimbom’u konuşuyor (Grosskreutz transferi) - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, Grosskreutz olayıyla Avrupa basınında günün konusu oldu. Alman basını ‘Kaos’ olarak nitelendirirken, ‘G.Saray Grosskreutz’u transfer etti ama oynatmak için değil’ yorumunu yaptı. Diğerleri ise M.United’dan R.Madrid’e transfer olamayan kaleci De Gea örneğini verip ‘Skandal transfer’ diye değerlendirdi.

        KİRALIK FORMÜLÜ ŞU AN DÜŞÜNÜLMÜYOR

        FIFA’nın lisans vermediği Kevin Grosskreutz’un, devre arasına kadar transfer dönemleri kapanmayan Çek, Portekiz, Katar, Avustralya ve Romanya’dan bir kulübe kiralanması fikri ortaya atıldı. 1.5 milyon Euro’luk ücretinin bir kısmının karşılanması, sakatlığının ardından maç temposunu yeniden kazanması açısından buna sıcak bakanlar da oldu. Ancak Hamza Hamzaoğlu, “Ocak ayına kadar takımla antrenmana çıkacak” diyerek, Alman yıldızın takıma adaptasyonu için oynayana kadar Florya’da kalacağını açıkladı.

        MELO'NUN YERİNE CHEDJOU

        Hamza Hamzaoğlu, Melo ve Telles’in boşluğunu nasıl dolduracakları konusunda da şöyle konuştu: “Son gün Inter’den teklif gelince Melo ve Telles gitmek istedi. Melo’nun yerini Bilal, Jose, Jem ile zaman zaman Chedjou’yla dolduracağız. (Sakat Hamit iki ay yok). Kulübümüz açısından karlı bir transfer oldu. Hakan Şükür gittiği zaman pivot forvet aranmıştı, Burak geldi. Alex’e de yerini Carole, Hakan ve Olcan ile kapatabileceğimize inandığımız için izin verdik.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ