Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve kaleci Volkan Demirel'den Milli takım açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve milli file bekçisi Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi.

        AZİZ YILDIRIM:

        * "Fenerbahçe, Ibrahimovic gibi oyuncuları alabilir. Messi ve Ronaldo derken onların kalitesindeki isimlerden bahsediyoruz. Messi'nin değeri 300 mü? Biz 60-70 olanı alırız ihtiyacımız varsa. Messi'yi örnek olsun diye söylüyorum. İyi oyuncuların gelmesi için medyanın da yardımcı olması lazım. Fenerbahçe, Ibrahimovic'i alabilir. Yıllık 14 milyon euro maliyeti var."

        * "Sene sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Avrupa'da üst noktalara gelmek istiyoruz. Fenerbahçe için başarı şampiyon olmak ve Avrupa'da gidebildiği yere kadar gitmektir. Ben oyuncularla herhangi bir konuşma yapmıyorum. Terraneo ve hoca konuşuyor oyuncularla."

        * "Dün Fatih Hoca hakemlerle ilgili konuştu. Haklıydı... Demek ki insanların canı yanınca böyle şeyler söyleyebilir. Bundan sonra hakemleri eleştirmeyeceğim. Direkt Fatih Hoca'nın videosunu koyacağım (gülerek)"

        * "Volkan, o dönem Fatih Hoca'ya demiş "Beni alma hocam" diye. Ama o zaman içindi, bir maçlıktı. Yeniden değerlendirilebilir. Fatih Terim ve TFF ile Volkan Demirel namına ben konuşuyorum başkanı olarak. Oyuncuları yıpratma hadisesi vardı."

        (Daha sonra Aziz Yıldırım Volkan Demirel'i yanına çağırdı) Yıldırım'ın "Senin için 'Milli Takım için her zaman hazırdır' dedim" sözlerine üzerine Volkan Demirel "Doğrudur başkanım" diye cevap verdi.

        * "Biz van Persie'yi aldık kötü futbolcuymuş. Nani'yi aldık, o da kötü futbolcu çıktı. Aldık bir kere.. (Gülerek) Buraya Messi, Ronaldo da gelse eleştirilir. Van Persie ve Nani için bekleyelim, hemen yorum yapmayalım. Nani'ye Van Persie'ye Gomez'e Sneijder'e hep yapıyorlar..."

        VOLKAN DEMİREL

        * "Fatih Hoca'dan öyle bir isteğim olmuştu ama o zamanın şartlarıyla söyledim. Milli takıma asla sırtımı çevirmem. Aksi bir düşüncem olsa bunu açıklardım zaten. Ama milli formayı bırakmak gibi bir görüşüm yok. Ben ne zaman milli forma için davet gelirse kabul ederim. Elimden geleni yaparım. Bu olay yaşandı ve kapandı. Sahada kalsam daha büyük şeyler olacaktı. Sonra ne arandım, ne çağrıldım, fikrim de alınmadı. Maçları izlerken 'keşke sahada olsaydım' diyorum. Fatih hoca, benim hocamdır. Bende emeği de vardır. Çağırırsa her zaman gideriz."

        FATİH TERİM NELER SÖYLEMİŞTİ?

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Letonya ile 1-1 berabere biten maçın ardından düzenlediği basın toplantısında hakem kararlarına isyan etmişti. Bir basın mensubunun 'Volkan Demirel'i neden çağırmadınız?' sorusuna Terim, "Volkan bana 'Ne olur hocam beni bir daha çağırma' dedi. Siz de bunu bilmenize rağmen hala soruyorsunuz. Volkan hizmetini etmiştir. Biz de ona teşekkürümüzü ettik. Şimdi ise Volkan Babacan, Onur Kıvrak ve diğer kalecilerimiz ile devam ediyoruz" cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ