Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Arturo Vidal, kumarhanede sabahlayınca milli takımdan çıkarıldı - Futbol Haberleri

        Haziran ayında oynanan Copa America sırasında karısı ve çocuğunun da içinde bulunduğu lüks otomobilini alkollü iken kullanarak kaza yapan Şilili Arturo Vidal, yine milli takım kampında başka bir skandala imza attı.

        Şili Milli Takımı kadrosunda bulunan ancak çarşamba günü kişisel sebepleri olduğu gerekçesiyle kadrodan çıkarılan Vidal'in, Almanya'ya dönüş sebebinin oldukça farklı olduğu öne sürüldü.

        KUMARHANEDEN MİLLİ TAKIMA

        Şili'nin El Mercurio gazetesi, Vidal'in salı gecesi arkadaşlarıyla Santiago'da yemek yediği ve ardından kumarhanede sabahlayıp alkollü bir şekilde milli takım kampına katıldığını iddia etti.

        Bu haberi duyan Şili Milli Takımı Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin, oyuncusuna ultimatom vererek kadro dışı bıraktığı belirtiliyor.

        VIDAL: AİLEVİ PROBLEMLER YÜZÜNDEN MİLLİ TAKIM'DAN AYRILDIM

        Almanya'ya döndükten sonra, kadrodan çıkarılmasıyla ilgili konuşan Vidal, ''Şili'de bana karşı biraz daha duyarlı olunmasını istiyorum. Ancak bazı insanlar beni infaz etme konusunda oldukça sabırsız. Ailevi problemlerim olduğu için kamptan ayrıldım ve teknik direktörüm bu isteğimi anlayışla karşıladı. Daha fazlası yok. Oğlumun bir rahatsızlığı var. Tehlikeli bir durum değil. Fakat ailevi sorunlarım varken, yalnızca hazırlık maçı olduğu için ayrılmayı tercih ettim'' ifadelerini kullandı.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ