Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Robben 4 hafta yok - Futbol Haberleri

        Robben 4 hafta yok İzlanda maçında 31’de sakatlanan Arjen Robben; Milli Takım kampından ayrıldı. Robben’in kulübü Bayern Münih de resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada tecrübeli oyuncunun 4 hafta sahalardan uzak kalacağını duyurdu. Robben bize karşı yarın oynayamayacak!

        VAN DİJK VE LENS KADRODA

        Hollanda’da Türkiye maçı öncesinde kadroda iki oyuncu değişti. Sakatlanan Robben ile kırmızı kart cezalısı Indi Amsterdam’daki milli takım kampından ayrılırken, Sunderland’dan Jeremain Lens ile transferin son günü Celtic’ten Southampton’a transfer olan Van Dijk kadroya dahil edildi.

        HOLLANDA BASINI UMUTSUZ

        Hollanda basını, İzlanda yenilgisi sonrası ‘kara tablo’ çizdi. Yeni teknik direktör Danny Blind’in ilk resmi maçından puansız ayrıldığının altını çizen De Telegraaf “Portakallar’dan bir kötü sonuç daha. Euro 2016, daha önce hiç olmadığı kadar uzağımızda” dedi. Metro ise “Portakallar için dramatik gece. EURO 2016’ya direkt gitme şansı artık çok uzak” diye yazdı. Türkiye’nin Letonya beraberliği ise Hollanda’nın yüzünü güldürdü. Gazeteler, “3. sırayı koruduğumuz için Valerjis Sabala’nın golüne teşekkür etmeliyiz!” yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ