Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği ile yapacakları karşılaşmada 3 puanı hedeflediklerini söyledi - Futbol Haberleri

        Sağlam, takımının gerçekleştirdiği antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sezon başından beri ilk kez bugünkü antrenmanda tam kadroyla çalışma fırsatı bulduklarını belirterek, "Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli. Bu maçtan taraftarlarımızın da desteğiyle mutlak 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

        Geçen sezondan ilk 11'de yer alan 8 oyuncunun başka kulüplere transfer olduğuna dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, bu futbolcuların yerine en az onlar kadar kaliteli, bazı mevkilerde gidenlerden daha iyi ve yetenekli oyuncuları takıma kazandırdıklarını kaydetti.

        Sağlam, yeni sezon için kaliteli oyunculardan kurulu bir takım planlaması yaptıklarını vurgulayarak, "Ama çok iyi oyuncuların bir arada olması üst düzey bir performans için yeterli olmuyor. Bu oyuncu grubunu birbirini destekleyen, anlayan bir grup haline getirip, takım olgusu içinde yüksek performans gösterecek hale getiremezseniz başarılı olma şansınız yok" diye konuştu.

        Yeni ve kaliteli oyunculardan kurulu bu kadroyu en iyi performansı gösterecek şekilde hazırlamaya çalıştıklarını ifade eden Sağlam, "Taraftarımızın da oluşturacağı atmosferle camia üzerindeki moral bozukluğunu ve takımdaki 3 haftalık olumsuzluğu ortadan kaldırıp bir an önce öz güvenimizi kazanmak istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

        Ertuğrul Sağlam, Sivok'un sakatlığı, Josue'nin ise kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

        HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

        Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında 12 Eylül Cumartesi günü Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

        Özlüce Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman ısınma koşularıyla başladı. Dar alanda pas ve pres, koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

        YENİ BABA OLAN HARUN TEKİN VE JORQUERA'YA SAAT

        Sakatlığı süren Sivok ile Advincula, takımdan ayrı koştu. Sivok daha sonra salonda güç arttırıcı çalışma yaptı. Antrenmanı izleyen taraftarlar, yeni baba olan Harun Tekin ve Jorquera'ya çocuklarıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarının bulunduğu saat hediye etti. Bir grup taraftar da takıma tatlı ikramında bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ