Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Galatasaray Atletico Madrid maçı hangi kanalda?TRT 1 Canlı izlemek için tıklayın - Futbol Haberleri

        Galatasaray Atletico Madrid'i konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşmasında Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar devam ediyor. Bu heyecana dahil olmak isteyen siz futbolseverler Türk Telekom Arena'da oynanacak bu maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta izleyebileceksiniz?Detaylar haberimizde.

        bu linke tıklayarak

        GALATASARAY C GRUBU’NDAKİ İLK MAÇINDA İSPANYOL BOĞASI A.MADRİD’İ AĞIRLIYOR

        STAT: TT Arena

        SAAT: 21.45

        YAYIN: TRT 1

        HAKEM: Szymon Marciniak (Polonya)

        SAKATLAR: Hamit Altıntop, Chedjou (G.Saray) / Filipe Luis (A.Madrid) CEZALI: Yok

        HT 7/24'ün verilerine göre Galatasaray'a 4.60, Beraberliğe 3.40, Atletico Madrid'e ise 1.45'lik oran verilmiş.

        HAMZAOĞLU: "HEP FAVORİLER KAZANMAZ"

        G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Atletico Madrid maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, sahada çok farklı bir takımın olacağını söyledi. İspanyol ekibini favori gösteren Hamzaoğlu, “İnşallah birkaç sezon içinde bu kupayı kaldıracağız. Sezona kötü başladık ancak futbol olarak çok da kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Hızlı ve baskılı oynayan, pozisyon üreten bir ekibiz. Doğru yoldayız. Arda’nın sayesinde Atletico’yu yakından tanıyoruz. Atletico favori ama favoriler her zaman kazanmaz. Simeone’yi tebrik ederim. Ancak yarın (bugün) sahada çok farklı bir G.Saray olacak. Taraftarımıza çok farklı bir G.Saray izlettireceğiz” ifadelerini kullandı.

        SNEİJDER: "AÇ VE HEVESLİYİZ"

        G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bu gece Türk Telekom Arena’da konuk edeceği Atletico Madrid karşılaşması öncesi, Hollandalı yıldız Wesley Sneijder basın karşısına çıktı. Sneijder, “Lige iyi başlamadık. Ama Şampiyonlar Ligi başka bir kulvar. Taraftarımız önünde çok farklı bir performans sergiliyoruz. Atletico sert ve iyi bir rakip. Son yıllarda çok geliştiler. Yakın zamanda yarı final ve final oynadılar. Favoriler. Ancak biz de çok iyi bir takımız. Ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu maç için aç ve hevesliyiz. Umarım Atletico’yu yenerek iyi bir başlangıç yaparız. G.Saray yarışmacı bir takım. Büyük bir kulübüz. Bunu geçen sezon gösterdik. Kötü başladık ama sonunda başarılı bitirdik. İyi arkadaşlar olduk” diye konuştu.

        "ORTAMA HAZIRIZ"

        Atletico’nun önemli ismi Koke, “Takımımız çok değişti. Uyum içinde çalışıyoruz. G.Saray güçlü bir rakip. Senijder ve Podolski çok tecrübeli oyuncular. Zorlu bir ortamda oynayacağız. Ancak buna hazırız. Vicente Calderon’un havası da boğucudur” dedi.

        ATLETİCO MADRİD'DE HAZIRLIKLAR TAMAM

        İspanyol ekibi, Galatasaray müsabakası öncesinde son antrenmanını maçın oynanacağı Türk Telekom Arena'da gerçekleştirdi.

        Teknik direktör Diego Simeone yönetiminde yapılan idman ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu. Bu bölümde futbolcular ısınma hareketleri yaparken, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Galatasaray maçının taktik provasını yaptığı bildirildi.

        Atletico Madrid'in Galatasaray maçına, Oblak, Juanfran, Godin, Gimenez, Siqueira, Gabi, Koke, Tiago, Griezmann, Fernando Torres ve Jackson Martinez muhtemel ilk 11'i ile başlaması bekleniyor.

        GALATASARAY 30. KEZ İSPANYOLLARIN KARŞISINDA

        Galatasaray, Atletico Madrid maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 30. kez bir İspanya temsilcisi ile karşılaşacak. Daha önceki 29 eşleşmede rakiplerine sekiz kez üstünlük kuran Galatasaray, Real Madrid'i üç ve Real Mallorca'yı iki kez mağlup ederken, Barcelona, Deportivo ve Athletic karşısında birer defa galip tarafta kalmayı başardı.

        Galatasaray, İspanya temsilcileri ile oynadığı altı maçta eşitliği bozamazken rakiplerine 15 kez mağlup oldu. Bu maçlarda fileleri 31 kez sarsan takımımız, 53 gole engel olamadı.

        Atletico Madrid ise Galatasaray'ın yanı sıra UEFA organizasyonlarında Trabzonspor, Ankaragücü, Erciyesspor ve Beşiktaş ile karşılaştı. Atletico Madrid, Türkiye temsilcileri önündeki 12 müsabakada sekiz galibiyet ve üç beraberlik alırken bir kez mağlup oldu.

        ATLETİCO MADRİD SON BEŞ YILIN EN İYİSİ

        La Liga'da 2014-2015 sezonunu üçüncü sırada tamamlayan Atletico Madrid, UEFA organizasyonlarında son beş senede en fazla puan toplayan beşinci takım olmasına rağmen, yeni kurallar gereği ikinci kategoriden kura çekimine katıldı. Bu süreçte 2010-2011 sezonunda UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında kalan, 2011-2012 sezonunda aynı organizasyonda şampiyon olan ve 2012-2013 sezonunda son 32 takım arasında bulunan Atletico, 2013-2014 sezonunda final oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon ise çeyrek final gördü. Atletico, böylece son beş yıldaki performansıyla Real Madrid, Barcelona, Bayern ve Chelsea'nin ardından en fazla puan toplayan takım olmayı başardı.

        GALATASARAY-ATLETİCO MADRİD MAÇ KADROLARI

        GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Carole, Jose Rodriguez, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

        ATLETİCO MADRİD: Oblak, Gamez, Godin, Gimenez, Juanfran, Koke, Gabi, Tiago, O.Torres, Griezmann, F.Torres

        HT SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ