Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ikilemi! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş’taki ikinci dönemine iyi başlamasına rağmen son dönemde düşüşe geçen Quaresma, Skenderbeumaçında gösterdiği performansla kafalarda soru işaretleri bıraktı.

        Siyah-beyazlı bazı yöneticiler, girdiği gollük pozisyonlarda topu arkadaşlarına vermek yerine sürekli kaleyi yoklayan Portekizli yıldıza sahip çıkarak, “Quaresma’nın bu kadar gol pozisyonuna girmesi bile başarı. En azından iyi niyetle elinden geleni yapmaya çalışıyor. Sahadaki tüm enerjisini gol atmak ve Beşiktaş’a puanlar kazandırmak için harcıyor” yorumunu yaptı.

        Quaresma’nın, Skenderbeu maçındaki performansından memnun olmayan yöneticilerin ise “Ne olursa olsun takım oyunu oynamak zorunda. Kendini ispatlamak için bireysel oynamamalı” ifadelerini kullandıkları bildirildi.

        4 MAÇA ÇIKTI

        Beşiktaş’a geri dönerek dikkatleri üzerine çeken Ricardo Quaresma, sezon başından bu yana 4 resmi maça çıktı. Portekizli yıldız, 3 Süper Lig ve 1 Avrupa Ligi maçında yer aldı. 17 numarayı giyen Quaresma, 214 dakika sahada kalırken, sadece 1 gol atma başarısı gösterdi. Quaresma, Trabzonspor derbisinde de kırmızı kart görmüştü.

        Şenol Güneş’in, Skenderbeu maçında ilk 11’de forma verdiği Quaresma kaçırdığı gollerle herkesi şaşırttı. Güneş, beklentilere yanıt veremeyen Portekizli yıldızı 84’te Mustafa Pektemek’le değiştirmişti.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ