Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da David Ospina bombası - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Fernando Muslera’yla ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor... Ada basınının önde gelen kuruluşlarından Daily Mail, Galatasaray’ın yaz aylarında David Ospina için Arsenal ile temasa geçtiğini iddia etti.

        Fenerbahçe’nin de bir dönem gündeminde bulunan Kolombiyalı oyuncu, Arsene Wenger’den oynama garantisi aldıktan sonra takımda kalmaya karar vermişti. Ancak Wenger’in tercihini Petr Cech’ten yana kullanmasının ardından 27 yaşındaki file bekçisinin devre arasında ayrılmayı düşündüğü ifade edildi. Bu durumda Ospina’nın yeniden G.Saray’ın gündemine girebileceği bildirildi.

        40 MİLYON EURO’YA BİTİYORDU

        Galatasaray’ın, Muslera varken Ospina’yla ilgilenmesinin altında Uruguaylı kaleciyi astronomik bir teklif karşılığında satıp bütçesini düzenlemek olduğu ifade edildi. Muslera’nın adı uzun süre Manchester United’la anılmıştı. Transferin son gününde David de Gea, Real Madrid’in kapısından dönmüştü. Manchester United ve Real Madrid 40 milyon Euro artı Keylor Navas karşılığında anlaşma sağlamış, ancak eksik evrak yüzünden bu transfer yatmıştı. Kırmızı Şeytanlar daha sonra İspanyol eldivenle sözleşme uzatmıştı. Ada basını, devre arasında son anda direkten dönen bu transferin gerçekleşebileceğini düşünüyor. Böyle bir durumda G.Saray, M.United’dan Muslera için 20 milyon Euro’ya yakın bir teklif bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ