Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arsenal, Mesut Özil'in adının Fenerbahçe ile anılmasının ardından yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatması için harekete geçti - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'in adı son günlerde Fenerbahçe ile anılmaya başladı. Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ün sözlerinin ardından Arsenal'den atak geldi...

        Alman futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, "Evet, Fenerbahçe, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. Ancak, asıl önemli olan Arsenal'in ne istediği. Arsenal, sezon sonunda bir karar verecek. Ancak, bu kararı şimdiden kestirmek çok güç. Eğer, Arsenal bu transferi kabul ederse, Fenerbahçe bizim için çok ciddi bir seçenek olacak" sözleriyle transfere yeşil ışık yakmıştı.

        "MESUT, LONDRA'DA MUTLU"

        Arsenal'in 50 milyon Euro bonservis ödeyerek transfer ettiği 26 yaşındaki oyuncu için yeni bir kontrat planladığı ortaya çıktı.

        Ada ekibinden haftalık 190 bin Pound kazanan ve yıllık 12 milyon 300 bin Euro (yaklaşık) alan Mesut'un 2018'de bitecek kontratının uzatılacağı bildirildi.

        Mirror'un haberine göre, Fenerbahçe'nin transfer listesine aldığı Mesut Özil'in son zamanlardaki performansından memnun kalan Arsenal, oyuncunun Londra'da mutlu olmasını koz olarak kullanacak. Mesut'tan sonra Nacho Monreal ile de sözleşme yenileceği kaydedildirken, Mathieu Flamini ve Mikel Arteta konusundaki kararın da olumlu olacağı aktarıldı. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ