Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel: "Beşiktaş, 3 kere geldi 3 gol attı" - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de 3-2 kaybettikleri Beşiktaş derbisinde iyi oynamalarına rağmen mağlup olduklarını söyledi.

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın kaptanı, "Rakibimiz 3 kere geldi ve 3'ü de gol oldu. Biz ise çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Bence sezonun en iyi futbolunu oynadık ama 3 gol yiyerek, mağlup olduk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Önümüzdeki maçlarda bu yenilgiyi telafi edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

        Karşılaşmaya iyi başladıklarını belirten Volkan Demirel, şöyle devam etti:

        "Takım olarak yaptığımız hatalar, duran toplardan iki gol yememize neden oldu. Böyle maçlara daha çok konsantre olmamız lazım. Çünkü derbiler, seviyesi yüksek maçlar. Beşiktaş takımının yan toplarda iyi olduğunu biliyorduk. Hafta içinde bunun üzerinde çalıştık. Tabii ki çalıştıklarını saha içinde uygulayamıyorsunuz. Kjaer'in kendi kalesine attığı ve sektirdiği toptan yediğimiz gol gibi bazı şanssızlıklar var ama bunlar futbolun içinde mevcut."

        Deneyimli file bekçisi, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'yı eleştirerek, "Hakemin kontrolü kaybettiğini düşünüyorum. Ersan'ın bir iki pozisyonda atılması gerekiyordu ama hakem aynı fikirde değildi. Onarın da maç içinde çok büyük sorumlulukları var. Bir şey dememek lazım. Artık futbolda haklar yenmeye başlandı. Sadece bizim için konuşmuyorum, diğer takımlar için de dikkatli olmak lazım" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ