Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sportin Lizbon maçı sonrası konuşan Beşiktaş'ın yıldızı, "Büyük oyuncular her zaman böyle durgun dönemler yaşamış, atlatmıştır” dedi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Mücadelenin ikinci yarısında oyuna alınan ve maçın gidişatını değiştiren Oğuzhan ‘büyük oyunculuk’ mesajı verdi.

        Genç yıldız bu sezonki performansının sorulması üzerine, “Ben ilk yılımda da, ikinci yılımda da iyiydim. Ancak geçen yıl çalışmama karşın son dönemde forma şansı bulamadım. Sonuçta büyük oyuncular her zaman böyle durgun dönemler yaşamış, atlatmıştır. Ben geçen yıl da çalışıyordum. Ama süre bulamıyordum. Bu kez süre alıyorum. Ancak bu performansımı 1-2 maça değil, tam sezona yaymam önemli” dedi.

        Ozzie maçla ilgili olarak da “Oyuna iyi başlayamadık. Rakibe büyük boşluklar bıraktık. Sonuçta Lizbon’un çok yetenekli oyuncuları var. İlk yarı bu hatamızı değerlendirdiler. İkinci yarıda çok agresif başladık. Beraberliği bulduk, rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Ancak bir türlü 2. golü bulamadık. Sonuçta 1 puan da önemli. İkinci yarıdaki futbolu daha uzun süre oynamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ