Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Trabzonspor-Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Torku Konyaspor mücadele edecek. Son 2 maçında Galatasaray ve Osmanlıspor'a mağlup olarak zirveyi kaçıran Bordo-Mavili takım, Konyaspor karşısında yepyeni bir başlagıç peşinde. Peki Trabzonspor-Torku Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte detaylar...

        İyi başladığı ligde son iki maçında Avni Aker'de Galatasaray'a 1-0 ve deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1 yenilerek taraftarlarını üzen bordo mavililer, Torku Konyaspor karşısında alacağı galibiyetle kötü gidişi sonlandırarak taraftarlarıyla barışmak istiyor.

        İKİ ÖNEMLİ EKSİK

        Trabzonspor'da Osmanlıspor maçında 4 sarı kart sınırını doldurduğu için cezalı duruma düşen Stephane Mbia ile sakatlığı nedeniyle hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Mehmet Ekici, Torku Konyaspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlıkları süren Bourceanu ve Bosingwa da yarınki maçta görev yapamayacak.

        Trabzonspor - Torku Konyaspor maçı (02 Ekim)bu akşam saat 20.00'de Avni Aker stadı'nda oynanacak. Lig Tv'den yayınlanacak maçı hakem Süleyman Abay yönetecek.

        Konyaspor'la 29. randevu

        Trabzonspor ile Torku Konyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte lig tarihinde 29. kez karşı karşıya gelecek.

        Bugüne dek iki takım arasında yapılan 28 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 14-7 üstünlüğü bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

        Trabzonspor, söz konusu maçlarda 42 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 30 gol gördü.

        İki takım arasındaki en farklı galibiyeti 1991-92 sezonunda Trabzonspor, 4-0'lık sonuçla elde etti.

        Trabzonspor'un bu akşam saat 20:00'de Hüseyin Avni Aker'de Konyaspor'la oynayacağı müsabaka'da hakem Süleyman Abay düdük çalacak. Süleyman Abay'ın yardımcı hakemliklerini Mustafa Sönmez, Gökmen Olgaç, Eser Birinci, İlker Meral ve Erdem İren yapacak.

        Muhtemel 11'ler;

        TRABZONSPOR: Esteban, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, Medjani, Okay Yokuşlu, Özer Hurmacı, Marin, Erkan Zengin, N’Doye.

        TORKU KONYASPOR: Serkan, Ömer Ali, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu, Holmen, Ali Çamdalı, Selçuk, Traore, Meha, Rangelov.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ