Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Nasuhi Sezgin: Şampiyonluğun yine en büyük adayı biziz - Galatasaray Haberleri

        Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-0'la geçen Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

        Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, "Ben böyle bir netice bekliyordum. Dün yaptığımız toplantıda hocayla detaylı konuştuk. Güzel bir maç oldu. İlk devre biraz çekişmeli oldu ama ikinci devre hocanın da güzel değişiklikleriyle sonuca gittik. Mutluyuz, beklediğimiz bir netice aldık. Şampiyonluğun yine en büyük adayı biziz." şeklinde konuştu.

        "HAMZA HAMZAOĞLU ŞU ANDA BAŞARILI"

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yapılan görüşmelerle ilgili bir soruya Nasuhi Sezgin, "Bu raporlar devamlı isteniyor kendisinden. Bazen sözlü veriyor, bazen yazılı istenebilir. Bunlar normal şeyler. Bizim aramızda hiçbir sorun yok. Ne yönetim ne antrenör ne de oyuncu konusunda. Taraftarlarımız rahat olsun, doğru yolda gidiyoruz. Teknik direktör başarılı şu anda. Bir sorunumuz yok teknik direktörle. Kendisine güveniyoruz, bu şekilde devam edeceğiz." cevabını verdi.

        Kulüp başkanı Dursun Özbek'le ilgili de Nasuhi Sezgin, "Dursun başkanın göreve gelmesi Galatasaray için bir şanstır. Bunu herkes böyle bilsin, bu şekilde devam edeceğiz. 3 sene de görev başındayız." ifadelerini kullandı.

        Sneijder'in kulüple sözleşme uzatmasıyla ilgili de Sezgin, "Gayet olumlu bir şey. Görevine o da devam edecek. Kendisinden de gayet memnunuz." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ