Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Podolski'nin istediği oldu! - Galatasaray Haberleri

        SİNAN GÜMÜŞ İLK KEZ 11'DE

        Galatasaray'da Umut Bulut'un yerine forvet hattında görev alan genç oyuncu Sinan Gümüş, bu sezon ilk kez 11 kişilik kadroda bir maça çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon 5 resmi müsabakaya çıkan ancak hepsine ikinci yarıda dahil olan Sinan, bu kez teknik direktör Hamzaoğlu'nun 11'deki tercihi olmayı başardı. Sinan Gümüş, 63. dakikada yerini Umut Bulut'a bıraktı.

        PODOLSKİ'NİN İSTEDİĞİ OLDU

        Sarı-kırmızılı ekipte forvet arkası ve kanat pozisyonunda oynayan ve zaman zaman yaptığı açıklamalarda asıl pozisyonunun forvet olduğunu dile getiren Lukas Podolski'nin isteği, Medipol Başakşehir maçında gerçekleşti. Maçta sarı-kırmızılı takımda sağ kanatta Sinan Gümüş forma giyerken, Podolski forvet olarak görev yaptı.

        PODOLSKİ 4 GOLE ULAŞTI

        Medipol Başakşehir karşısında Galatasaray'ın ilk golünü kaydeden Lukas Podolski, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı. Sarı-kırmızılı ekibin en skorer ismi konumunda bulunan Podolski, Gaziantepspor maçının ardından Medipol Başakşehir karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırarak üst üste 2 müsabakada gol kaydetmiş oldu. Öte yandan, yine ligde son oynana Gaziantepspor maçında olduğu gibi bugün de skora katkı yapan Umut Bulut ise 2 gole ulaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ