Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'nın hocası Rıza Çalımbay, Antalya deplasmanından galibiyet beklediğini söyledi - Kasımpaşa Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Volkan KÖSE

        Süper Lig’in 7. haftasında bugün Antalyaspor deplasmanına çıkacak olan Kasımpaşa’da teknik direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmadan üç puanla dönmek istediklerini söyledi.

        Akdeniz ekibinin iddialı ve güçlü bir kadro kurduğunu belirten başarılı çalıştırıcı oyuncularına, “Antalya’dan galip ayrılıp, milli araya moralli girelim’’ diye seslendi. Zorlu mücadele öncesi kadrodaki sakat oyunculara da dikkat çeken Çalımbay “Bizim için her maç önemli. Antalya, bu ligin kuvvetli ekiplerinden biri olduğunu gösterdi.

        Maç öncesi bazı oyuncularımız sakat. Kenneth oynamayacak, Ferhat yok ve Bozhikov’un durumu da net değil. Fakat bunların dışında herhangi bir sıkıntı yok ve maça hazırız’’ ifadelerini kullandı.

        "RİZE MAÇINDA EN BÜYÜK HATA BİZİMDİ"

        Kasımpaşa’nın Ç.Rize ile oynadığı maçta verdiği kararlarla maçı katleden ve ardından hakemliği bırakan Debiz Çoban hakkında da konuşan Çalımbay, “Üzüldük ama hakemin bu kadar hatası olsa bile burada en büyük hata bizimdi. Bir sürü pozisyonumuz var, haftanın en çok şut atan ve orta yapan takımıyız ama 1 tane golümüz var. Bu bizim için ne kadar şanssız bir maçsa Ç.Rize için ise o kadar şanslı bir maçtı. Eğer biz 2. golü bulsaydık çok daha farklı bir maç olabilirdi’’ diye konuştu.

        ANTALYA İDDİALI

        Sezona etkileyici bir başlangıç yapan Antalyaspor, Kasımpaşa maçı için iddialı. Teknik direktör Yusuf Şimşek, hedeflerinin her maçta iyi futbol oynayıp galip gelmek olduğunu belirtirken, “Bu maç için de aynı hedef geçerli. Kasımpaşa iyi ve dengeli bir takım. Ama biz de iyiyiz. Kazanmak istiyoruz” dedi.

        Akdeniz ekibinde gözler Türkiye kariyerine müthiş başlayan Eto’o’nun üzerinde olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ