Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Van Persie krizi sürüyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de Van Persie krizi sürüyor... Yedek kaldığı için mutsuz olduğunu açıklayan Hollandalı yıldız, Akhisar maçına da kulübede başladı. Vitor Pereira, Akhisar karşısında Celtic maçında sonradan oyuna dahil olarak 2 gol atan Fernandao'yu ileri uçta tercih etti.

        Brezilyalı futbolcu maçın ilk yarısında 2 gol kaydederken Van Persie'nin bu gollerin ardından kameralara yansıyan tavrı gözlerden kaçmadı. İlk golde bütün takım ayağa kalkıp sevinirken yedek kulübesinde oturan Van Persie'nin yerinde oturması dikkat çekti.

        Fernandao'nun attığı 2. golde ise van Persie bu kez takım arkadaşına alkış tuttu.

        BEŞİKTAŞ MAÇINDA PEREİRA'NIN ELİNİ ZORLA SIKMIŞTI

        Süper Lig'de geçen hafta oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı öncesinde van Persie, 11'de olmadığını öğrenince yüzünü asmıştı. Hollandalı, maçtan önce elini sıkıp başarı dilemek isteyen Vitor Pereira'nın yüzüne son derece sert bir ifadeyle bakmış, Pereira'nın ısrarı üzerine biraz zorla da olsa Portekizli teknik adamın elini sıkmıştı.

        BURSASPOR MAÇINDAN SONRA GERGİNLİK YAŞANMIŞTI

        Van Persie, Bursaspor mücadelesine yedek soyunmuş, 77. dakikada oyuna girerken Pereira ile arasında sert bir diyalog yaşanmıştı. Oyuna giren Van Persie takımına galibiyet getiren golü kaydetmiş, mücadele sonrasında da yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada 11'e alınmadığı için teknik direktör Pereira'yı eleştiren açıklamalar yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ