Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'yi şok eden kayıp - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladığı maçta, 2-2'lik beraberliğe razı olan Fenerbahçe, Kadıköy'de şok eden puan kaybı yaşadı.

        Ülker Fenerbahçe Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmaya taraftarının desteğini alarak hızlı başlayan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı Jose Fernandao'nun 11. ve 37. dakikada attığı gollerle 2-0 önde kapattı.

        İkinci yarıya tutuk başlayan Fenerbahçe, 2-0'lık üstünlüğünü koruyamadı. Sarı-lacivertliler, Diego'nun sebep olduğu penaltı sonrası 56. dakikada kalesinde golü gördü. Maçın 68. dakikada kaleci Volkan Demirel'in de hatasıyla Douglao'nun attığı gol maça 2-2'lik dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra özellikle Robin van Persie ve Fernandao'yla çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedi ve bir puana razı oldu.

        Yenildiği Beşiktaş derbisinden sonra Manisa temsilcisini de yenemeyen Fenerbahçe, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Bu beraberlikle puanını 14'e çıkaran Fenerbahçe, aynı puana sahip olduğu Galatasaray'ın ardından averajla haftayı 3. sırada tamamladı.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR'U YİNE YENEMEDİ

        Fenerbahçe'nin şansı, bundan önceki 3 maçı kaybettiği Akhisar Belediyespor karşısında yine tutmadı.

        Geçen sezon (2014-2015) rakibine 2-1 ve 2-0'lık skorlarla yenilen Fenerbahçe, bir önceki sezon (2013-2014) ise ligin 32. haftasında Manisa temsilcisine 3-1 kaybetmişti. Böylelikle sarı-lacivertliler rakibiyle oynadığı son 4 lig maçını da kazanamamış oldu.

        Öte yandan lig tarihinde 7. kez karşılaşan iki takım arasındaki bu maç ilk beraberlik oldu. Rekabette iki takımın da 3'er galibiyeti bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ