Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de korkunç tablo - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertliler’in savunması kelimenin tam anlamıyla yolgeçen hanına dönmüş durumda. Bu da son maçlarda istatistiklerde açıkça kendini gösteriyor. Kanarya oynadığı son 5 resmi maçta kalesinde tam 11 gol gördü ve maç başına 2.2 ortalamaya ulaştı. Akhisar maçında 2 gol, Celtic maçında 2 gol, Beşiktaş maçında 3 gol, Molde maçında 3 gol ve Bursaspor maçında 1 gol yiyen Fenerbahçe, bu gollerin 6 tanesini korner, serbest vuruş ve penaltıdan yedi.

        "BİZE YAKIŞMADI"

        Alper Potuk, Akhisar Belediyespor maçı sonrası kendilerine yakışmayan 2 gol yediklerini söyledi. Alper, “Çok istiyorduk kazanmayı. Üst sıralarda yer almak istiyorduk. Devre arasına girdik, 1 gol daha atsak belki lider olacaktık. Bize yakışmayan 2 tane gol yedik. Şimdi bir ara var, gerçi çok fazla kişi kalmayacak ama biz yine de çalışmaya devam edeceğiz. Taraftarlarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum” temennisinde bulundu.

        AKHİSAR KABUSU SÜRÜYOR

        Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor karşısında yine kazanamadı... Geçen sezon rakibine 2-1 ve 2-0’lık skorlarla yenilen Sarı-Lacivertliler, bir önceki sezon ise ligin 32. haftasında Manisa temsilcisine 3-1 kaybetmişti. Böylelikle Kanarya rakibiyle oynadığı son 4 lig maçını da kazanamamış oldu. Öte yandan lig tarihinde 7. kez karşılaşan iki takım arasındaki bu maç ilk beraberlik oldu. İki takımın da 3’er galibiyeti bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ