Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Pereira sansür mü yedi! - Fenerbahçe Haberleri

        Vitor Pereira, yayıncı kuruluşa yaptığı maç değerlendirmesinin ardından girdiği basın odasında sadece tek bir soruya cevap verebildi.

        Spor Toto Süper Lig 'in 7. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 2-0 öne geçtiği maçta 2-2 berabere kaldı.

        2-2 biten Akhisar Belediyespor maçının ardından, yayıncı kuruluşa 90 dakikayı değerlendirip, diğer basın mensuplarının soruları için basın odasına geçti. İlk soruya yaklaşık 7 dakikalık uzun bir cevap veren Vitor Pereira'ya gazeteciler başka bir soramadı.

        Fanatik'te yer alan habere göre Vitor Pereira'nın sözü biter bitmez devreye giren kulübün İletişim Sorumlusu Fatih Demirkol, "Teşekkür ederiz, iyi akşamlar" dedi. Basın mensuplarının "Soru soramıyor muyuz?" tepkisi ve homurdanmalar üzerine ise "Süre bitti, Federasyonu'nun bizlere verdiği süre bu kadar" cevabı verildi.

        Teknik direktör Pereira, basın odasından çıktıktan sonra federasyon yetkilisi böyle bir uyarının yapılmadığını ve toplantıyla ilgili herhangi bir süre kısıtlaması bulunmadığı belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ