Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Akhisar Belediye maçı sonrası Pereira'nın basın toplantısının yarıda kesilmesinin nedeni ortaya çıktı... - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın dün Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlediği basın toplantısının, sarı lacivertli kulübün iletişim sorumlusu Fatih Demirkol tarafından yarıda kesilmesi büyük yankı yarattı.

        Bazıları bu kararı Fenerbahçe yönetiminin aldığını öne sürüp, "Pereira'ya sansür uyguladılar" iddiasını ortaya attı. Ancak olayın aslının çok başka olduğu ortaya çıktı.

        LİG TV CANLI YAYININA DA MÜDAHALE ETMİŞ

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu maçta görevlendirdiği temsilcilerden Akın Kılavuz, karşılaşmanın bitmesinin ardından Lig TV canlı yayınının yapıldığı yere gelerek, Pereira'nın röportajını dinledi ve, "Çok uzattınız, kesin yoksa size ceza yazacağım" dedi.

        Pereira daha sonra basın toplantısı odasına giderek, karşılaşma ile ilgili görüşlerini anlatırken, temsilci Kılavuz da peşinden odaya girdi. Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün ilk soruya verdiği cevap tam 7 dakika sürdü. Bunun üzerine Akın Kılavuz, Pereira'nın yanında oturan Fenerbahçe Kulübü İletişim Sorumlusu Fatih Demirkol'a, "Toplantıyı bitirin" işaretini yaptı. Demirkol da bu nedenle toplantıyı başka soru almadan bitirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ