Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Olcay Şahan: "Biz bitti demeden bitmez" - Futbol Haberleri

        Milli futbolcu Olcay Şahan, 10 Ekim'de deplasmanda Çek Cumhuriyeti, 13 Ekim'de de İzlanda ile Konya'da yapacakları 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

        A Milli Futbol Takımı'nın, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Olcay, Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile çok önemli maçlar yapacaklarını kaydetti.

        Geçen ay Hollanda karşısında alınan galibiyetle moral bulduklarını belirten milli futbolcu, "Birkaç ay önce 'Türkiye, Avrupa Şampiyonası finallerine gidemeyecek' deniliyordu. Şu an her şey bizim elimizde. Fatih hocanın dediği gibi, 'Biz bitti demeden bitmez'. Şu an o yoldayız, biz bitti demeden bitmiyor" şeklinde konuştu.

        Olcay Şahan, grup üçüncülüğü için mücadele ettikleri Hollanda'nın alacağı sonuçların, kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, şunları söyledi:

        "Rakiplerimizin puan kaybedip kaybetmemesi umurumuzda değil. Sadece kendimize bakıyoruz. Kendi futbolumuzu oynadığımız sürece karşımızda kim olursa olsun biz puanlarımızı toplarız. O yüzden de rakip takımlara bakmıyoruz. 6 puan alıp, inşallah en iyi üçüncü olarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

        Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın finallere katılmayı garantilediğini hatırlatan ay-yıldızlı futbolcu, "Onların kafa olarak maçlara biraz daha rahat çıkacağını düşünüyorum. Gruptaki ilk maçlarda puan alamamıştık. Bu sefer onlara puan vermek istemiyoruz" diye konuştu.

        Olcay Şahan, her iki maçı da heyecanla beklediklerini anlatarak, şöyle konuştu:

        "Hollanda maçı sezonun başındaydı. Çok iyi performans gösterdik. Herkes kalitesinin bilincinde. Her zaman Avrupa Şampiyonası'nda oynama hedefinde olan, büyük bir ülkeyiz. Şimdi de herkes hazır durumda. Heyecanla maçları bekliyoruz. Hollanda maçındaki gibi oynamamız gerekiyor. Stratejiyi hocamız belirleyecek. Hollanda maçında taraftarımızın desteğiyle nasıl oynadıysak, iki maçı da böyle oynayıp, 6 puan alacağımızı düşünüyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ