Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yılmaz Vural: Aziz Yıldırım'la kavga ederiz - Fenerbahçe Haberleri

        Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, radyobilyoner'de yayınlanan 'Repertuar Fazlası' adlı programa katıldı. Vural, kariyeri hakkında bilgi vererek sözlerine başladı ve "Resmi maça çıkmış teknik direktörler içerisinde Türkiye'de birinci, Dünya'da 35.sıradayım. Süper Lig'de yer alan 18 takımın 11'inde çalıştım." dedi.

        "FENERBAHÇE'YLE 2 KEZ ANLAŞTIM"

        Sarı Lacivertli kulübün efsane başkanı Ali Şen döneminde görüşmeler yaptığını söyleyen Yılmaz Vural, "Ali Şen döneminde akşam saatleri iki kez Fenerbahçe'ye teknik direktör oldum ama sabah karar değişti. Aziz Yıldırım ile çalışmak çok zor. Teknik direktörü ciddiye almıyor. Beraber çalışsak 15 günde kavga ederiz." sözlerini sarf etti.

        "SCHUSTER OLMAZSA..."

        Süper Lig'de birçok kulüp çalıştıran tecrübeli hoca, zamanında Beşiktaş ile de görüştüklerini belirterek "Beşiktaş divan kurulundan bazı kişiler Schuster ile anlaşamazsak teknik direktör sensin dediler ama yine olmadı." şeklinde konuştu.

        "GALATASARAY 'TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ SENSİN' DEDİ"

        2010-2011 sezonunda Galatasaray'ın başında olan ve aldığı başarısız sonuçlardan sonra takımdan gönderilmesi gündemde olan Hagi'nin yerine kendisinin takımın başına getirileceğini söylediklerini ifade eden Yılmaz Vural, "Hagi ile sorun yaşandığı zaman Ergün Gürsoy aradı, teknik direktörümüz artık sensin, toplantıda konuşacağız dedi. Hagi ile devam ettiler." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ