Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Almanya'da Lukas Podolski sakatlandı! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın golcü futbolcusu Lukas Podolski, sakatlığı nedeniyle, Almanya Milli Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda İrlanda ve Gürcistan'la yapacağı maçların kadrosundan çıkarıldı.

        Galatasaray’a bir şok haber de Lukas Podolski’den geldi. Euro 2016 Elemeleri’nde İrlanda ve Gürcistan maçları için Almanya Milli Takımı’na çağrılan Podolski’nin kamptaki kontrollerinde sol ayak bileğinden sakat olduğu anlaşıldı. Kadrodan çıkartılan Poldi için Milli Takım Doktoru Jens Grittner, “Podolski’nin sol ayak bileğinden sorunu var. Ne kadar sahalardan uzak kalacağı konusunda detaylı bir bilgi şu an veremeyiz” açıklamasını yaptı. Alman yıldızın yarın İstanbul’a döneceği, buradaki kontroller sonrası durumunun netleşeceği bildirildi.

        G.BİRLİĞİ’NE ZOR

        Burak Yılmaz’ın sakatlığı sonrası hücumda büyük güç kaybeden Cimbom’da en son Başakşehir maçında gol perdesini açan ve şu ana kadar attığı 4 golle takımın en golcü ismi olan Podolski’nin, 17 Ekim’deki G.Birliği maçına yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Burak’ın yetişme ihtimali bulunurken, maç eksiği olması handikap. Poldi’den gelen haberle, takımda Umut Bulut ve Sinan Gümüş dışında forvet kalmaması, teknik heyetin keyfini kaçırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ