Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay’dan flaş iddia: "Yıldız transferinden vazgeçilmez. Robben ayarındaki starlar, takımın ihtiyacı varsa alınır" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın eski yöneticisi Cem Kınay’dan flaş iddia: "Galatasaray yıldız transferinden vazgeçmez. Robben ayarındaki starları, takımın ihtiyacı varsa alacaktır"

        Galatasaray bir yandan UEFA ile finansal fair-play görüşmelerini sürdürürken diğer taraftan eski yönetici Cem Kınay umut saçtı. Başkan Dursun Özbek'le bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Kınay mevcut yönetimin doğru yolda olduğunu ancak iletişim sorunları yüzünden kendilerini ifade edemediklerini söyledi.

        İşte Kınay'ın sözleri...

        "DÜNYA YILDIZLARI GELİR'

        "Duygun Yarsuvat başkanlığında biz de yönetim olarak mali disiplin politikası izlemiştik. Dursun Özbek de şimdi bunu yapıyor. Transfer konusunda yönetimi fazla eleştiriye gerek yok. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük kulübü. Bu sezon yine şampiyon olur. Özbek'i transferde fazla eleştirmemek gerek. Galatasaray'ın gücü var. İsterse Didier Drogba, Arjen Robben gibi yıldızları alabilir."

        "OTELDEN PARA GELECEK'

        "15 ay sonra Galatasaray'ın bir oteli olacak. Buradan ciddi manada para gelecek. 150 milyon dolarlık bir gelir kaynağı olacak. Şu anda lig için forma göğüs sponsorluğu da çözülmek üzere. Başkan Dursun Özbek kısa süre içinde bunun da müjdesini verecektir. Galatasaray taraftarı endişe etmesin, yönetime güvensin."

        110 GOL ATTI 70 ASİST YAPTI

        Arjen Robben, Bayern Münih formasıyla 220 maça çıktı. Hollandalı yıldız rakip filelere 110 gol bırakırken, 70 de asist yaptı. 31 yaşındaki oyuncu sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak. Bayern Münihli Robben kariyeri boyunca tam 20 kupa kaldırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ