Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında yapacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü - Galatasaray Haberleri

        Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenman 1 saat sürdü.

        Milli takımlarda yer alan oyuncuların katılmadığı antrenmana sarı-kırmızılılar, ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam edilen idmanın son bölümünde iki gruba ayrılan oyuncular, dar alanda çift kale maç yaptı.

        Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in takip ettiği antrenmana, dün sakatlanan ve bu sabah tedavi edilen Sabri Sarıoğlu da katıldı. Sabri, kondisyoner eşliğinde koşu yaptıktan sonra takımla birlikte çalıştı.

        Lukas Podolski ise ayak bileğindeki şişlik nedeniyle Almanya Milli Takımı kadrosundan çıkarılmasının ardından bu sabah Florya'ya geldi. Podolski, antrenmanı Başkan Özbek ile birlikte saha kenarından izledi.

        Dursun Özbek ile Hamza Hamzaoğlu, antrenman öncesi saha içinde bir süre sohbet etti. Galatasaray, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ