Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Ay-Yıldızlılar, Hollanda'yı 3-0 yenerek tarih yazdı. A Milli Futbol Takımı'mızın 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının resmi yayıncısı SHOW TV, milli coşkunun adresi olmaya ediyor. Türkiye EURO 2016) Elemeleri grup maçı'nda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

        MİLLİ TAKIMIN KADER MAÇLARI SHOW TV'DE...

        A Milli Futbol Takımı'mızın 2016 Fransa Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının resmi yayıncısı SHOW TV, milli coşkunun adresi olmaya ediyor... Letonya ile 1-1 berabere kalan Ay-Yıldızlılar, Hollanda'yı 3-0 yenerek tarih yazdı. Milyonlar zafere SHOW TV ekranlarından tanıklık etti. Şimdi önümüzde 2 kader maçımız var... 10 Ekim Cumartesi Çek Cumhuriyeti - Türkiye ve 13 Ekim Salı Türkiye - İzlanda... Düğüm Show TV'de çözülüyor. Türkiye tek yürek, tek nefes onların yanında...

        Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı 10 Ekim Cumartesi(yarın) TSİ 21.45'te başlayacak. Ay-Yıldız'lı takımın Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı maçı Show Tv naklen yayınlayacak.

        AVRUPA'DA 529, ÇEKLERLE 19. RANDEVU!

        Türkiye, yarın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri grup maçıyla 529, rakibi Çek Cumhuriyeti ile 19. kez karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldız'lı takım, Çeklerle 25 Mayıs 1924 tarihinde gerçekleşen ilk buluşmanın ardından farklı isimlerle 18 kez karşı karşıya geldi. İlk 10 maçta Çekoslovakya adı ile oynadığı karşılaşmalarda milliler 7 kez mağlup olurken, 1 kez de rakibine karşı üstünlük kurmayı başarı. Atılan 5 gole karşılık ay-yıldızlı ekip kalesinde 24 gol gördü.

        A Milli Futbol Takımı, 92 yıllık tarihinde 277'i resmi, 251'i özel olmak üzere geride kalan 528 maçta 195 kez 3 puan sevinci yaşarken, 210 mücadelede ise rakiplerine boyun eğdi. 123 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Ay-yıldızlılar 226'sı deplasmanda, 226'ü iç sahada, 76'sı da tarafsız sahada olmak üzere oynanan bu maçlarda 703 gol atarken, kalesinde ise 778 gol gördü.

        İLK 11’DE 9 İSİM BELLİ

        Öte yandan Fatih Terim’in Çek kadrosu da şekillenmeye başladı. Hafta başından beri idmanlarda iki farklı oyun kurgusu üzerinde çalışmalar yapan Terim’in ilk planı, Ay-Yıldızlı ekibi 4-2-3-1 sistemi ile sahaya sürmek. Bu dizilişte kalede Volkan Babacan, savunma dörtlüsünde Şener-Serdar Aziz-Hakan Balta-Caner görev yapacak. Çift ön libero Selçuk İnan-Ozan Tufan ikilisinden oluşacak. Hücumda sağda Gökhan Töre ya da Hakan Çalhanoğlu; merkezde Oğuzhan ve solda da Arda yer alacak. Tek forvet olarak ise Cenk Tosun ve Umut Bulut ikilisi arasında Terim henüz karar vermiş değil. Arda’yı en uç noktaya koyup 4-1-4-1 oynatmak ise Terim’in diğer planı.

        MİLLİ MAÇ'A İNGİLİZ HAKEM

        Ay-Yıldız'lı takımın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda yarın Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson düdük çalacak. Atkinson'un yardımcılıklarını ise Michael Mullarkey ile Stephen Child yapacak. Maçın 4. hakemi ise Peter Kirkup olacak.

        Fatih Terim yönetimi'nde 115. randevu!

        İmparator Fatih Terim, yarın Çek Cumhuriyeti ile oynanacak 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 9.maçında ay-yıldız'lı takımın başında 115. kez sahaya çıkacak. Türkiye, Terim yönetiminde yaptığı 114 maçta, 57 galibiyet alırken, 28 mücadelede ise sahadan puansız ayrıldı. Terim idaresinde 174 kez gol sevinci yaşayan ay-yıldızlılar, kalesinde ise 123 gol gördü.

        2016 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI ELEMELERİ'NİN TÜM YAYIN HAKLARI CİNER MEDYA GRUBU'NA AİTTİR. HİÇBİR ŞEKİLDE KULLANILAMAZ...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ