Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de Vitor Pereira, milli takımdan oyuncularının sağlam dönmesini bekliyor. Amacı, Kayseri, Ajax ve Galatasaray karşısına tam kadro çıkmak... - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’nin son maçlarda aldığı kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren teknik direktör Vitor Pereira, gözünü milli takımlardaki futbolculara çevirdi. Sakatlıklardan dolayı canı fazlasıyla yanan ve birçok oyuncusunu oynatamayan Portekizli hoca, tüm oyuncuların sağlam dönmesini umut ediyor.

        Sakatlık yaşanmaması halinde Sarı-Lacivertliler uzun bir aradan sonra ilk kez tam kadro çalışacak. Teknik heyet kritik Kayseri, Ajax ve Galatasaray maçları öncesinde adeta sakatlık olmaması için dua ediyor. Pereira ayrıca Kayseri ve Ajax maçları sonrasında oynanacak Galatasaray derbisinde tam kadro

        yer almalarının psikolojik açıdan önemli avantaj olacağına inanıyor. Bunun için de milli takımda olmayan oyuncularıyla bire bir ve toplu halde yaptığı görüşmelerde sakatlanmamaları konusuna dikkat çekerek, “Zor maçlar bizi bekliyor. Sakata gelmeyin” uyarısını yaptı.

        ‘İYİCE DİNLENİP DÖNÜN’

        Teknik direktör Vitor Pereira, dün A2 takımı ile yapılan maç sonrasında oyuncularına iki günlük izin verirken, “Lige verilen arada yoğun bir tempoda çalıştık. Hepinizin performansından memnunum. Şimdi dinlenmeyi hak ettiniz. İki gün boyunca kendinize iyi bakın ve dinlenmiş bir şekilde geri dönün. Çünkü öylesine önemli maçları peş peşe oynayacağız ki bir daha böyle bir tatili zor bulursunuz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ