Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Inter Feghouli'yi istiyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin yaz transfer sezonunda imza attırması adeta an meselesi olan Sofiane Feghouli, Valencialı yetkililerin, "Şampiyonlar Ligi elemesinde Monaco maçları sonrasında görüşelim" cevabı üzerine askıya alınmıştı.

        Valencia'nın Devler Ligi'ne kalması sonrasında transferi çıkmaza giren Faslı yıldız Sofiane Feghouli'nin talipleri artmaya başladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek futbolcu için Barcelona resmen devreye girerken, Roberto Mancini de oyuncunun transfer edilmesi için yönetime rapor verdi.

        Tuttosport'un haberine göre, Roberto Mancini bu kez Valencia'dan Feghouli'yi seçti. 4-2-3-1 sisteminin sağ kanadını bu oyuncuya vermek isteyen Mancini, yıldız futbolcunun alınmasını talep etti.

        BU SEZON KALMAK İSTEDİ

        Roberto Mancini'nin kafasındaki ilk ismin Feghouli olduğu duyurulurken, Inter Başkanı Erick Thohir, 25 yaşındaki oyuncunun transferi için tüm şartları zorlayacak.

        Sözleşmesi bitecek oyuncular arasında en gözde futbolcular arasında yer alan kanat oyuncusu ise konu hakkında, "Söylentiler doğru. Menajerlerim, Barcelona ile transfer görüşmelerine başladı. Şu an için kesinleşen bir şey yok. Bir yandan kulübümle de kontrat uzatma görüşmeleri var. Bu sezon kalmak istedim. Şu an için transferi düşünmüyorum. Önümüzdeki maçlara konsantre olmuş durumdayım. Elimden geldiğince iyi oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

        Valencia'nın sözleşme yenileme teklifini hala kabul etmeyen Feghouli için Sportif direktör Terraneo'nun İspanya'ya giderek girişimlerde bulunacağı iddia edilmişti. Sarı-lacivertliler konu hakkında detay vermezken, şimdiden 2 dev ile karşı karşıya kalmış oldu.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ