Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de kötü gidişatın faturası Mourinho'ya çıkmak üzere... Portekizli'nin yerine ilk aday ise Diego Simeone... - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'de kötü gidişatın faturası Portekizli teknik adam Jose Mourinho'ya çıkmak üzere...

        Mirror'un özel haberine göre, Chelsea'de Diego Simeone sesleri geliyor. Şu anda bu transferin önündeki en büyük engel ise Arjantinli çalıştırıcının 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi.

        Mart ayında Atletico Madrid ile 5 yıllık sözleşme imzalayan ve toplamda 30 milyon Euro kazanacak olan Simeone'nin Chelsea'nin listesinin ilk sırasında yer aldığı ifade edildi.

        B PLANI DEVREYE GİRECEK

        Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in Mourinho'ya güveninin tam olmasını söylemesine rağmen bir dizi uyarılarda bulunduğu ve kötü gidişi durduramaması halinde B planını devreye sokacağı bildirildi.

        Yayımlanan bu haberin ardından Ada'da televizyonlar, Mourinho'nun her an kovulabileceğini ve Rus işadamının favorisinin Simeone olduğunu izleyicilerine aktardı. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ