Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş ile Mircea Lucescu Antalya’da çay içip sohbet ettiler. Lucescu, Ankara’daki saldırı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | Kartal YİĞİT

        Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş, eski hocası Mircea Lucescu’nun takımı Shakhtar Donetsk’le hazırlık maçı yapacaktı. Ancak geçtiğimiz gün Ankara’da yaşanan hain saldırı sonrası karşılaşma iptal edildi.

        Bunun üzerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile Luce Antalya’da bir araya geldi. İkili çay içip sohbet ederken, Lucescu, Ankara’daki saldırı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

        Rumen teknik adam, “Bu maçı çok oynamak istiyorduk. Beşiktaş benim çok sevdiğim bir takım. Hem birbirimizi gördük ama terör olayı çok kötü oldu. Türkiye’de uzun yıllar geçirmiş biri olarak çok üzülüyorum. İnsanların hiç uğruna hayatlarını kaybetmesine çok üzüldüm. Biz de kötü şeyler yaşıyoruz. Ukrayna’daki savaş nedeniyle oyuncuları zor tutuyorum. Hepsinin kafası ailelerinde ama benim takımım dağılmadı. Bunda başkanın da çok emeği var. İnşallah her yerde barış olur” dedi.

        Öte yandan Beşiktaş, dün Antalya kampını bitirip İstanbul’a döndü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ