Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Podolski: "Galatasaray, Bayern Münih gibi" - Galatasaray Haberleri

        B.Münih’te forma giymiş, daha sonra Türkiye’de iki ezeli rakibe transfer olmuş Mario Gomez ve Lukas Podolski söz birliği etmişçesine yeni takımlarını Almanya’nın en ünlü ekibine benzetti. Mario Gomez, Beşiktaş için “Türkiye’nin B.Münih’i” demişti... Podolski, Almanya’daki röportajında benzer bir kıyaslama yapıp “Kulübün 20 milyon taraftarı var. Büyük bir kitle gittiğimiz her yerde. Buradaki beklentiler B.Münih’teki gibi; sadece kazanmak ve kupalar geçerli. Bu büyük motivasyon kaynağı” dedi.

        DUVARA KARŞI!

        Türkiye liginin zor olduğunu belirten Podolski, şöyle devam etti: “Burada gol atmak kolay değil. Çok güçlü bir lig. G.Saray’a karşı rakipler aşırı defans yapıyor. Her defasında bir duvar yıkmamız gerekiyor ama şimdiye kadar bunu iyi başardık. Türkiye’nin kaos ligi olduğu fikrine katılmıyorum. Statlar, Avrupa standartlarında. Çok iyi atmosfer var. Juventus ve Milano’yu kenarda tutarsanız, teknik altyapı İtalya’dan daha iyi. Konya’da 40 bin kişi maça gelmişti. Almanya, İngiltere ya da İspanya kadar güçlü bir lig değil belki ama her ligin bir zorluğu var. Sonuna kadar savaşmak bir Türk mentalitesi.”

        POLDİ’DEN SEÇMELER

        İSTANBUL: Harika ve çok ilgi çekici bir şehir. Ufkumu genişletti. Ailecek huzurluyuz. İnsanlar futbolu çok seviyor ve yüreği ile sarılıyor.

        ŞİŞELERİ TEKMELEMESİ: O anda şişelerde kola yerine su olduğu için tepkiliydim! Şaka bir yana; bu olayın ardından gelen tepkiler anlamsız.

        SEYİRCİ EKSİKLİĞİ: Türkiye’deki maç saatleri geç ve biletleme sisteminden dolayı maçlara yeterince ilgi gösterilmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ