Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Bu sezon takım çalıştırmayan Carlo Ancelotti, Premier Lig’de bir kez daha görev almak istediğini söyledi - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazandırdığı Real Madrıd'de geçtiğimiz yılı kupasız geçiren Carlo Ancelotti, sezonun tamamlanmasının ardından görevinden ayrılmıştı.

        Bir yıl boyunca futboldan uzak kalmak istediğini açıklayan İtalyan teknik adam, gelen teklifleri reddetti. Ancelottı bu sırada; sırtından yaşadığı rahatsızlığı gidermek için bıçak altına yattı ve ve bir operasyon geçirdi.

        Son olarak adı Liverpool ile anılan Ancelotti, yakın bir dönemde kolları yeniden sıvayacağı mesajını verdi. Corriere Dello Sport'a açıklamalarda bulunan Ancelotti, yeni yılla birlikte tekrar takım çalıştırmaya hazır olacağını dile getirdi. İngiltere'deki futbol tutkusunun kendisini cezbettiğini ifade eden Ancelotti, Premier Lig'de bir kez daha görev almak istediğini söyledi.

        Carlo Ancelotti, İngiltere'de daha önce Chelsea'nin başında görev yapmış; 2009-2011 yılları arasında çalıştırdığı Londra ekibine 1 lig ve 1 federasyon kupası kazandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ