Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ettiği mücadeleyi yorumlayan Önder Özen, Hakan Balta'ya ayrı bir parantez açtı - Galatasaray Haberleri

        Milli oyuncunun performansını Maldini'ye benzeten Özen, "Hakan Balta'ya bir parantez açmak lazım. Şaşkınlıkla seyrediyorum. Yaşı ilerledi, o kadar hırpalandı ki çocuk. Galatasaray'ın bütün maçlarında banko. 90 dakika oynuyor, çok darbe aldı son dönemde. Tekmeler, bileğine geldi darbeler, dizine geldi. Bu yaşta bir oyuncunun hiç fiziksel temastan da kaçmadan oynaması nedeniyle aslında çok yıpratıcı bir süreçten geçti. Bugün hakikaten içine Maldini kaçmış. Hem sağlam, hem çok akıllı, hem çok dengeli, hem de çok faydalı. Yaptığı işlerde 'aaa uçuyor' demiyoruz belki, ama uçuyor. Dikkatli bakınca, nazar değmesin, inanılmaz faydalı futbol oynuyor. Bana göre çok doğru bir hamle yaptı Galatasaray kulübü. Çok değerli bir profesyonelinin kontratını 2 yıl daha uzattı" ifadelerini kullandı.

        "SNEIJDER'İ BAĞLASAN DURMAZ"

        Hasan Şaş ise, Sneijder'in solda oynaması ile ilgili konuşurken, "Sneijder'i bağlasanız da Sneijder gidecek. Top neredeyse oraya gidecek. Oyunu kuracak, şut atacak. Sneijder, Bilal'in yerinde oynar. Serbest bir oyuncu. Hamza hoca Umut'tan şunu rica ediyordur. Sneijder olmadığı zamanlarda sen açığını kapat" değerlendirmesini yaptı. (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ