Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahaçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, futbol takımıyla akşam yemeğinde bir araya geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Yıldız transferlerle ses getiren bir kadro kuran ancak bu sesi daha sahaya yansıtamadığı için teknik direktör başta olmak üzere eleştirilerin hedefi haline gelen Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolculara moral motivasyon yemeği verdi. Kritik Ajax ve Galatasaray maçları öncesi Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki yemeğe yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen organizasyonda Başkan’la arası açılan Sportif Direktör Giuliano Terraneo da hazır bulundu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemekte Aziz Yıldırım, herkesle tek tek ilgilendi. Ajax ve Galatasaray maçlarının gündemi oluşturduğu toplantıda, Yıldırım’ın futbolcularından söz aldığı belirtildi. Oyuncuların iki dev maç Ajax ve Galatasaray mücadeleleri için Başkan Aziz Yıldırım’a galibiyet sözü verdikleri resmi siteden bildirildi.

        PEREİRA: FARKINDAYIZ

        Yemek sonrası FB TV’ye açıklamalarda bulunan Vitor Pereira, birlikteliğe dikkat çekti. Portekizli çalıştırıcı, “Saha dışında böyle anlarda beraber olmak ve görüşlerimizi paylaşmak her zaman güzeldir. Özellikle önümüzde çok önemli iki tane maç varken, böyle bir akşam yemeğinin önemi bizim için bir kat daha artıyor aslında. Biz burada hep birlikte olduğumuzu gördük. Çünkü bizi bekleyen çok önemli iki maç var ve bir arada olmak zorunda olduğumuzun farkındayız” diye konuştu.

        USLU'DAN 'AİLE GÖSTERİSİ'

        Yönetici Mahmut Uslu da yemeğin ardından FB TV’ye, “Hem milli maçlar, hem Avrupa hem de lig maçları üst üste geldi. Zaten biz deplasmanlara takımla birlikte gidiyorduk. İlk defa hep beraber bir arada olabildik. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bir aile olarak herkese bunu göstermek istedik” dedi.

        OZAN VE ALPER'E YILDIRIM UYARI!

        Başkan Aziz Yıldırım yemek öncesi futbolcularla tek tek görüşüp isteklerini sıraladı. Yıldırım’ın özellikle Ozan Tufan ve bu sezon geçen yılki performansını aratan Alper Potuk’a sert uyarılarda bulunduğu belirtildi. Başkan’ın Ozan ve Alper’e, “Gençsiniz, niye çalışmıyorsunuz? Niye takıma giremiyorsunuz? Gece gezmelerine dikkat edin” diye dikkatlerini çektiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ