Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe, Porto'dan kiralanan Abdoulaye Ba'nın sahada yer aldığı 506 dakikada gol yemedi - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Porto’dan kiralandığında soru işaretleriyle dolu bir transferdi Abdoulaye Ba... Sivasspor ile deplasmanda oynanan hazırlık maçında Batuhan’ın ilk golünde yaptığı inanılmaz hata sonrası kendisiyle ilgili tartışmalar erken başladı...

        Aynı maçta gol atsa dahi as stoper olamayacağı inancı yüksek sesle dile getirildi. Daha sonra oynadığı maçlarda başarılı performans gösteren Ba, buna rağmen Bruno Alves ve Kjaer’in gölgesinde kaldı. Ancak Alves’in hataları, Kjaer’in de kendi kalesine attığı gollerden sonra Senegalli oyuncunun 11’e monte edilmesi gerektiği görüşü öne çıktı.

        Sakat olan Bruno Alves’in yokluğunda formayı giyen Ba, dün Ajax karşısında müthiş bir performans ortaya koydu. Savunmada rakiplerine büyük üstünlük kuran Ba, Kjaer’i de rahatlattı. F.Bahçe, Hollanda liderine bir pozisyon vermeden maçı tamamladı.

        6 GALİBİYET, 1 BERABERLİK

        Ba’nın oynadığı maçlardaki başarısı istatistiklere de yansıdı. Kanarya, bu futbolcunun sahada kaldığı 506 dakikada gol bile yemedi. Ba’nın görev yaptığı 7 resmi maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik elde edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ